Fudbal

KO JE SLEDEĆI? ZVEZDA! MOŽEMO LI? MOŽEMO! Ludnica u svlačionici Novog Pazara - prvi su i hoće tu da OSTANU!

Autor Mladen Šolak

Euforija u ekipi Novog Pazara. Imaju sedam pobeda u nizu, a narednu hoće da ostvare protiv branioca titule - Crvene zvezde.

Izvor: Instagram/fknovipazar_official8

Novi Pazar piše istoriju kluba i srpskog fudbala. Ne pamti se kad je tim iz zone ispadanja posle tri uzastopna poraza "vezao" čak sedam trijumfa i popeo se na prvo mesto tabele. Ipak, ekipa Vladimira Gaćinovića napravila je to čudo i iz nedelje u nedelju oduševljava ljubitelje fudbala u Srbiji.

Posle pobede na gostovanju Radničkom 1923, Gaćinovićev tim je u svlačionici stadiona "Čika Dača" slavio nastavak istorijskog niza, a trener je hrabrio ekipu pred naredni izazov - duel protiv Crvene zvezde kod kuće. "Ko je sledeći?!", pitao je on svoje igrače. "Zvezda!", odgovorili su oni. "Možemo li?", povikao je trener. "Možemo!", odgovorili su mu oduševljeni fudbaleri, pred kojima su prethodnih sedmica padali Partizan, Radnički Niš, Napredak, Mladost Gat i Spartak. Pogledajte taj snimak:

Utakmica Novi Pazar - Crvena zvezda biće odigrana u nedelju od 17 časova i biće veoma interesantno videti da li tim u tako velikom naletu može da nanese udarac i uzdrmanom lideru, koji nije pobedio u poslednje dve utakmice. U međuvremenu, ekipa Miloša Milojevića u četvrtak će igrati u Ligi Evrope protiv Monaka na stadionu "Rajko Mitić".

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt