POGLEDAJTE

POGLEDAJTE REAKCIJU MBAPEA ZBOG PITANJA NOVINARA: Razmaženoj zvezdi je to ISPOD ČASTI, a trener PSŽ ih ismejao odgovorom

Autor Nebojša Marković

Kilijan Mbape je omalovažio jednog francuskog novinara zbog konstatacije da bi na utakmice mogao da putuje po prirodnu okolinu zdravijim vozom umesto avionom, ali je zvezdi PSŽ-a sama pomisao na to bila smešna.

Izvor: Reddit/MakeTheSwitch/Printscreen

Fudbaleri Pari Sen Žermena u utorak igraju prvi meč u novoj sezoni Lige šampiona protiv Juventusa, a dan pred utakmicu zvezda tima Kilijan Mbape i trener Krištof Galtije našli su se na udaru kritika francuske javnosti!

Razlog za to je što su se članovi PSŽ-a smejali, a potom i svojim odgovorom ismejavali pitanje hoće li njihova ekipa putovanja na utakmice umesto avionom ubuduće obavljati vozom.

Bogati klub iz Pariza je nedavno na ne tako daleko gostovanje Nantu otputovao avionom, što je izazvalo dosta rasprava u Francuskoj. Navodi se da bi i oni mogli da svojim aktivnostima doprinesu smanjenju globalnog zagrevanja tako što bi putovali brzim vozom "Te-že-ve" (TGV).

Pitanje na tu temu bilo je postavljeno na konferenciji za medije pred utakmicu PSŽ-a i Juventusa u Ligi šampiona, a Mbape je odmah prasnuo u smeh. I odgovor trener Galtijea bio je ismevajućeg karaktera.

"I mislio sam da ćete to pitati. Da budem skroz iskren, jutros smo razgovarali sa firmom koja organizuje naša putovanja. Hteli smo da vidimo možemo li tamo da stignemo jedrenjem na kopnu", rekao je Galtije. Za to vreme, Mbape je odbio da odgovori na pitanje o korišćenju privatnih aviona za putovanja.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt