OVO JE SPISAK

31 IGRAČ PARTIZANA LICENCIRAN ZA KONFERENCIJSKU LIGU: Na spisku je Traore, ali i novi TALENTI iz omladinske škole!

Autor Nebojša Marković

UEFA je objavila spisak igrača Partizana na koje će Gordan Petrić moći da računa tokom jeseni u Konferencijskoj ligi.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana u četvrtak gostuju ekipi Slovacka u okviru 1. kola grupne faze Konferencijske lige. Kako to obično biva na početku takmičenja tokom jesenjeg dela UEFA takmičenja, crno-beli su morali da predaju i zvanični spisak za licenciranje igrača.

Trener Gordan Petrić stavio je na spisak 31 fudbalera, među kojima su i dva igrača iz omladinskog pogona, a koje do sada nismo imali prilike da gledamo u seniorskom timu Partizana.

Na spisku licenciranih igrača su trojica golmana i 28 igrača u polju, a zanimljivo je da crno-beli imaju čak osam mladih igrača na takozvanoj B listi. Na njoj su i dva momka rođena 2004. godine - Janko Jevremović i Mateja Stjepanović. Radi se o igračima koji nastupaju na pozicijama krilnog napadača i zadnjeg veznog, a oni su kao neki od najtalentovanijih igrača svoje generacije dobili mesto na spisku Partizana koji je predat UEFA. Što se tiče ostalih igrača, nema nikakvih iznenađenja.

Promena je to što je uvršten Hamidu Traore, koji u Humsku nije stigao na vreme da bude registrovan za mečeve protiv Hamruna. Evo kako glasi spisak registrovanih igrača Partizana (igrači uz koje stoji zvezdica su na B listi):

GOLMANI: Milan Lukač, Nemanja Stevanović, Aleksandar Popović

ODBRANA: Mihajlo Ilić*. Siniša Saničanin, Igor Vujačić, Svetozar Marković, Zlatan Šehović, Marko Živković, Aleksandar Filipović, Mateja Stašević*, Slobodan Urošević

SREDINA: Janko Jevremović*, Mateja Stjepanović*, Patrik Andrade, Hamidu Traore, Bibars Natho, Ljubomir Fejsa, Fuseni Dijabate, Nikola Terzić, Kristijan Belić, Danilo Pantić, Nemanja Jović, Nikola Lakčević, Mihajlo Petković*

NAPAD: Rikardo Gomeš, Andrija Pavlović, Samed Baždar+, Kvinsi Menig, Aleksandar Lutovac, Vanja Vlahović*