PROZIVKA

FUDBALER JUNAJTEDA ISPROZIVAO NAJSKUPLJEG ŠTOPERA IKADA! Konačno je neko progovorio: "Taj klub favorizuje Engleze!"

Autor Nemanja Stanojčić

Erik Bejli imao je šta da kaže na račun Mančestera i tom prilikom je "pecnuo" Megvajera.

Izvor: Profimedia

Mančester junajted je počeo da beleži sve bolje rezultate u poslednje vreme. Sve je počelo od utakmice protiv Liverpula i derbija koji je dobio na "Old Trafordu". Ono što je obeležilo period dobre igre "crvenih đavola" jeste i odluka trenera Erika ten Haga da pošalje najskupljeg štopera ikada na klupu. Hari Megvajer je "zakucan" za klupu od tog duela sa najvećim rivalom.

O tome je progovorio fudbaler Junajteda Erik Bejli koji trenutno igra na pozajmici u Marseju. Ispričao je detalje o problemima iz svlačionice i o tome kako prethodni treneri i uprava kluba nisu davali previše šansi strancima i da su favorizovali domaće igrače. Zbog toga je posebno pohvalio holandskog stručnjaka koji je uneo promene u tim. Pored Megvajera, na klupu je poslao i Kristijana Ronalda i Freda.

"Mančester junajted treba da prestane da favorizuje engleske fudbalere i da pruži šansu svima. Klub treba da ohrabruje konkurenciju u svlačionici. Ja sam imao utisak da postoji favorizovanje igrače. To nije slučaj u Čelsiju ili u nekim drugim velikim engleskim klubovima. Neki to uzimaju zdravo za gotovo i zbog toga je tim slabiji. Srećom, Ten Hag ima karakter i nadam se da to može da promeni", rekao je Bejli.

Megvajer, inače kapiten ekipe, poznatiji je po svojim glupostima na terenu i greškama koje su često dovodile do golova protivnika, a znao je da povredi i saigrače. Navijači su od prethodnih trenera, Ole Gunara Solskjera i Ralfa Rangnika često tražili da Harija sklone sa terena. Oni to nisu uradili, Ten Hag jeste i to mu donosi rezultate za sada.