Fudbal

ČETVRTAK JE DAN ZA POBEDU: Crvena zvezda i Partizan kreću u evropske pohode, podrži svoj tim uz NAJVEĆE KVOTE u Meridian

Izvor Promo

Srpski klubovi startuju takmičenja u Ligi Evrope i Ligi konferencija - izaberi stranu i kladi se u Meridianu!

Izvor: Promo

ČETVRTAK JE DAN ZA POBEDU: Crvena zvezda i Partizan kreću u evropske pohode, podrži svoj tim uz NAJVEĆE KVOTE u Meridianu!


Srpski klubovi startuju takmičenja u Ligi Evrope i Ligi konferencija - izaberi stranu i kladi se u Meridianu!

Pred nama je novi važan dan za srpski fudbal, Crvena zvezda i Partizan nastavljaju trku za tron Super lige na stranu, i nastavljaju svoja evropska putovanja.

U Ljutice Bogdana (20:45) stiže fudbalski gigant Monako, koji je bez premca najuzbudljiviji rival u grupi H, dok Partizan putuje u Češku, gde ih čeka Slovacko.

To znači da nas čeka vrlo uzbudljivo veče, te da će navijači oba tima imati mnogo razloga za uzbuđenje i nadamo se zadovoljstvo. A, ako ste i vi “obojeni” i ako želite da zaradite na evropskim izazovima vašeg omiljenog kluba - na pravom ste mestu.

Naime, sportska kladionica Meridian donosi sjajnu ponudu za ove mečeve i naravno vrhunski BONUS ZA ONLINE KLADJENJE!

Krenimo redom: ukoliko se do sada niste registrovali na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, pravo je vreme da to učinite, jer vas čeka sjajan BONUS DOBRODOŠLICE od 1.000 RSD i to BEZ USLOVA!

A onda, pogledajte sjajnu ponudu i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI koje donosi kladionica Meridian:

Kada se radi o crno-belima, bukmejkeri blagu prednost daju Slovackom, ali isklučivo zbog domaćeg terena, pa je kvota na njihovu pobedu 2.65, dok je kvota na pobedu Partizana 2.70.

A, kada se radi o samim utakmicama, sledi kratka analiza srpskih timova:

Ne cvetaju ruže na „Marakani“, gde su se svi spremali za himnu Lige šampiona. Zvezda je doživela šokantan poraz od Makabija iz Haife u poslednjem kolu kvalifikacija, pa otkaz Dejana Stankovića i dolazak novog šefa struje Miloša Milojevića.

Ipak, on zna da je neophodno da otrezni Kataija i drugove što pre, jer se od njih očekuje da ostvare još bolij plasman nego prošle godine, kada su stigli do osmine finala Ligi Evrope.

Ne treba pominjati uopšte da su „Kneževi“ izraziti favoriti na ovom susretu, ali ekipa Filipa Klemona takođe prolazi kroz turbulentan period i pokazala je mnogo mana od početka tekuće sezone. Monako dolazi na stadion „Rajko Mitić“ na krilima pobede protiv Partizanovog rivala iz grupe Nice (0:1) dok Crvena zvezda nije uspela da slavi na istom terenu protiv TSC-a.

Na drugoj strani Topčiderskog brda, gde se u jednom trenutku činilo kao da će stahovite bure preplaviti Humsku i “udaviti” Partizan, stvari počinju polako da idu na bolje. Navijači crno-belih i dalje na gotovo svakoj utakmici glasno ispoljavaju svoje nezadovoljstvo sa trenutnom upravom kluba, ali na terenu, Rikardo i drugovi izgledaju sve bolje i bolje.

Crno-beli su smanjili su zaostatak za večitim rivalom u prvenstvu na pet bodova, i ostavili sasvim solidan utisak na 168. derbiju (1:1).

Slovacko je najlakši rival srpskog vicešampiona u grupi D, pošto Partizan još očekuju dueli protiv Kelna (drugi šešir) i Nice (treći šešir). Ovaj tim je sastavljen uglavnom od čeških igrača. Za njih nastupa i Crnogorac Marko Merdović, nekadašnji igrač Rudara iz Pljevalja.

Ipak, Partizan ulazi u ovaj susret kao favorit i ne sme da traži alibi za neuspehprotiv najslabijeg rivala u grupi.

Dakle, sve je spremno za pravi fudbalski spektakl, a sve možete učiniti još uzbudljivijim tako što ćete u Meridianu sastaviti NAVIJAČKI TIKET.

*Napomena: kvote su podložne promenama.