Sjajna priča!

TETOVIRAO SE SA 13, PA UPLAKAN LJUBIO BAŠ TAJ DEO TELA: Dečak koji je ispunio SAN srušio je veliki Liverpul!

Autor Dušan Ninković

Napadač italijanskog kluba doživeo je ono što je čitavog života sanjao.

Izvor: Profimedia

Fudbaleri Napolija ostvarili su veliku pobedu protiv Liverpula, a meč prvog kola grupne faze Lige šampiona obeležio je i pogodak Đovanija Simeonea. Iza njegovog gola engleskom velikanu i suza koje su ga pratile krije se fantastična priča, a ubrzo nakon meča saznalo se i zašto je plakao sin legendarnog Dijega Simeonea.

Napadač koji je ovog leta stigao u Napulj bio je strelac na svom debiju u Ligi šampiona i to iz prvog kontakta sa loptom. On je u finišu prvog dela meča zamenio Viktora Osimena, a zatim iskoristio sjajnu asistenciju Hviče Kvarachelije koji je bio jedan od najboljih na terenu. Nakon što je zatresao mrežu, argentinski napadač srušio se na travu, a zatim počeo da ljubi tetovažu na svojoj levoj ruci!

"Imao sam 13 godina kada sam se prvi put tetovirao. Trebalo bi da imate 18 godina za to, ali ja sam toliko voleo Ligu šampiona da sam istetovirao logo već sa 13 godina. Moj tata to nije želeo, mama je pitala 'Zašto?'. Odgovorio sam da ću onog dana kad zaigram u Ligi šampiona i postignem svoj prvi gol u tom takmičenju poljubiti tetovažu. U mojim mislima bila je samo Evropa, Evropa, Evropa", ispričao je prošle godine Simeone.

Napoli je bio veoma ubedljiv protiv Liverpula, a Đovani Simeone postigao je treći gol za svoj tim na ovom meču, samo nekoliko trenutaka nakon što je kročio na teren. Pogledajte sve golove i šanse sa meča u Napulju:

Napoli - Liverpul 4:1
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Napadač Napolija imao je tokom večeri dvostruki razlog za slavlje, pošto je tim njegovog oca stigao do pobede nad Portom u poslednjim sekundama meča. Dok je Dijego Simeone davao intervju nakon utakmice, Atletiko Madrid je preko Grizmana postigao gol za 2:1 u 101. minutu susreta, nakon što je nadoknada tog meča bila pravi spektakl.

Madriđani su poveli u 91. minutu golom Marija Hermosa, da bi u 96. minutu izjednačio Mateus Uribe sa bele tačke. Ipak, francuski napadač postavio je konačan rezultat na meču tokom kojeg je Atletiku poništen jedan pogodak, još u 50. minutu kada je Koke bio strelac. Pogledajte kako je Đovani reagovao kada je saznao da je i Dijegov tim pobedio: