Uživo

PENAL UNIŠTIO ZVEZDINO EVROPSKO VEČE: Srniću pao mrak, a crveno-beli pali protiv Monaka - PORAZ za start grupne faze!

Monako je pobedio Crvenu zvezdu u Beogradu, na otvaranju grupne faze Lige Evrope.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Crvena zvezda je poražena od Monaka na početku grupne faze Lige Evrope - jedini gol postigao je Embolo sa bele tačke. Švajcarski napadač postigao je pogodak u 74. minutu, kada je Milana Borjana poslao u jednu, a loptu u drugu stranu. Kaznenom udarcu prethodio je faul Srnića nad Golovinom i zbog tog detalja Crvena zvezda večeras nije ostala neporažena.

Istina, imao je i srpski šampion prilika da zatrese mrežu rivala. U prvom delu meča najbolju je propustio Osman Bukari koji se zbog toga sukobio sa Gelorom Kangom na poluvremenu, a u nastavku se tresla prečka upravo nakon šuta Gabonca. Dobru priliku imao je i Katai čiju je loptu na samoj liniji zaustavio Nibel, nemački golman koji je imao više posla nego što je očekivao na večerašnjem meču.

U samom finišu susreta navijači su se uplašili da bi Monako mogao i do prilike za dupliranje prednosti, pošto je glavni arbitar pokazao na belu tačku nakon starta Dragovića. Tek nakon što je konsultovao VAR tehnologiju, nemački sudija Osmers poništio je svoju odluku.

23:10

Penal!

Pogledajte situaciju koja je odlučila meč Crvene zvezde i Monaka:

Crvena zvezda - Monako, penal
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
22:53

KRAJ - 0:1!

Fudbaleri Monaka odnose ceo plen iz Beograda. Golom švajcarskog napadača embola sa bele tačke Monako je savladao Crvenu zvezdu, a faul za najstrožu kaznu napravio je Slavoljub Srnić. On je nesmotreno oborio Golovina, a crveno-beli nakon tog šoka nisu uspeli da se vrate u meč. Pogledajte detalje sa meča:

22:49

89. minut - NEMA PENALA!

Glavni arbitar meča pokazao je na belu tačku, a nakon konsultacije sa VAR tehnologijom promenio je odluku i poništio dosuđeni kazneni udarac.

22:45

87. minut - Dvostruka izmena!

Umesto Kataija i Sanoga, finiš meča odigraće Stefan Mitrović i Kalifa Kulibali.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić
22:43

85. minut - Sve je manje vremena!

Crvena zvezda ima još samo pet minuta i nadoknadu da pokuša da izjednači rezultat na meču u Beogradu. Podsećamo, Monako vodi golom Embola koji je kazneni udarac pretvorio u pogodak nakon katastrofalne greške Srnića.

22:34

76. minut - IZMENA!

Veljko Nikolić je na terenu umesto tragičara Srnića, krivca za napravljeni penal samo nekoliko minuta ranije.

22:32

74. minut - GOOOL, Monako vodi!

Bril Embolo pretvorio je kazneni udarac u gol, pošto je veoma hladnokrvno poslao Borjana u jednu, a loptu u drugu stranu!

22:31

72. minut - Penal za Monako!

Neverovatna greška Slavoljuba Srnića, koji je napravio penal u trenucima kada lopta nije bila blizu fudbaleru Makabija ka kojem je upućena. Golovin je pao nakon kontakta, a nemački sudija Osmers nije imao dilemu!

22:24

66. minut - Izmena!

Treća izmena kod gostiju, umesto Ben Jedera na terenu je Embolo.

22:20

61. minut - Katai!

Neverovatna šansa za Crvenu zvezdu. Katai je izveo slobodan udarac, a iz veoma teške pozicije šutirao je direktno ka golu. Nibel je uspeo da interveniše pre nego što je lopta prešla liniju, a Ben nije mogao da je sprovede u mrežu sa samo nekoliko metara udaljenosti...

Izvor: MONDO/Uroš Arsić
22:19

Poseta!

Meč Crvene zvezde i Monaka večeras na stadionu gleda 40.226 gledalaca.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić
22:15

57. minut - Dvostruka izmena Monaka!

Umesto Fofane i Minamina na terenu su sada Lukas i Diata.

22:15

56. minut - Prečka!

Raspalio je po lopti Gelor Kanga, a Aleksander Nibel skrenuo taj udarac samo do prečke. Zvezda je dobila novi korner, a Katai nije uspeo da zahvati loptu na pravi način i opasnije ugrozi gol Monaka.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić
22:12

54. minut - IZMENA!

Aleksandar Pešić završava utakmicu, a na terenu će u nastavku susreta biti El Fardu Ben.

22:05

Nastavljamo!

Počeo je drugi deo meča u Beogradu. Crvena zvezda - Monako 0:0!

22:00

Skandal!

Nakon prvih 45 minuta blizu tuče bili su Gelor Kanga i Osman Bukari, a razlog za sukob bila je najbolja šansa na meču koju je reprezentativac Gane propustio u finišu susreta.

21:48

POLUVREME!

Ostavila je crvena zvezda veoma dobar utisak u prvih 45 minuta. Gosti su imali samo jednu ozbiljnu priliku, a najbolju šansu za postizanje gola imao je Osman Bukari koji u finišu nije uspeo da savlada Nibela.

21:45

45. minut - Žuti karton!

Nakon što je u 43. minutu opomenut Minamino, Pešić se revanširao dva minuta kasnije. Trenutno je 2:2 u žutim kartonima.

21:44

43. minut - BUKARI!

Kakva šansa za Crvenu zvezdu... Osman Bukari je istrčao kontru nakon kornera Monaka, ali iz izgledne pozicije nije uspeo da savlada Nibela. Bila je ovo najbolja prilika na meču!

Izvor: MONDO/Uroš Arsić
21:38

37. minut - Dragović!

Fudbaler iz Gane brzinom može da parira i fudbalerima Monaka. Posle jednog njegovog napada Zvezda je imala korner, a nakon što je Nubel ispustio loptu, na drugoj stativi je Aleksandar Dragović pokušao da pogodi mrežu. Nije uspeo u tome, lopta je otišla pored gola.

21:28

Detalji sa meča!

21:19

18. minut - Žuti karton!

Badiašil je povukao za dres Bukarija, a nemački arbitar odmah dosudio faul i pokazao žuti karton najskupljem igraču gostujućeg tima.

21:17

16. minut - Kamara!

Kakva šansa za Monako... Ben Jeder je sjajno uposlio Kamaru koji je izašao sam pred Borjana, ali njegova plasirana lopta u dalji ugao nije uspela da pogodi okvir gola.

21:11

10. minut - Pešić!

Velika šansa za Crvenu zvezdu. Milan Rodić je prošao po levom boku i idealno centrirao ka Aleksandru Pešiću, ali napadač nije dovoljno dobro skrenuo loptu ka golu. U nastavku akcije bukari je izborio korner, ali nove opasnosti nije bilo.

21:08

7. minut - Žuti karton!

Zbog faula nad Minaminom već na početku susreta opomenut je Dragović!

21:06

Formacija Zvezde!

Barem na početku večerašnjeg susreta, Zvezda će igrati u sistemu 3-4-3.

Ispred Borjana biće Eraković na desnoj i Dragović na levoj strani, dok je Milunović centralni defanzivac. Pozicije vingbekova zauzimaju Rodić na levoj i Srnić na desnoj strani, dok su Sanogo i Kanga centralni deo veznog reda. Ispred njih igraju Bukari i Katai, a najistureniji je Pešić.

21:00

POČINJEMO!

Kapiteni Milan Borjan i visam Ben Jeder "dogovorili" su se da prvi napad na meču imati domaći tim. Sudija Harm Osmers iz Nemačke dao je znak, a Aleksandar Katai imao prvi kontakt sa loptom.

20:55

Monako!

20:50

Gledate košarku?

U isto vreme kada Crvena zvezda i Monako budu igrali prvi meč u grupnoj fazi Lige Evrope, košarkaška reprezentacija Srbije boriće se za prvo mesto u grupi D na Evropskom prvenstvu. Protivnik Srbije je reprezentacija Poljske, a od tog meča zavisi kojim putem će Srbija krenuti ka zlatu koje čekamo dve decenije! I taj meč možete pratiti u tekstualnom prenosu na MONDU!

20:45

Anketa!

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt
20:40

Spektakularan meč Partizana!

Dok čekamo početak meča Crvene zvezde i Monaka, pogledajte kakav je meč odigrao Partizan u Češkoj. Crno-beli su primili dva gola na početku, zatim je Kristijan Belić isključen, a onda se desio neverovatan preokret. ekipa gordana Petrića sa igračem manje postigla je tri gola za 17 minuta, ali na kraju nije stigla do pobede!

Izvor: Profimedia
20:25

Dvojica igrača u oba kluba!

Tokom bogate istorije Crvene zvezde i Monaka dvojica srpskih fudbalera nosila su dres oba kluba. Prvo je to uradio Stevan Ostojić, nekadašnji napadač koji je ostavio dubok trag u beogradskom timu, a za Monako igrao samo godinu dana. U Zvezdi je proveo šest sezona, a igrao je još za OFK Suboticu, Radnički iz Niša, Fenerbahče i San Hoze.

Nekoliko decenija kasnije, dres tima iz Kneževine obukao je Vladimir Jugović, osvajač Kupa evropskih šampiona sa ekipom Crvene zvezde. neumorni vezni fudbaler proveo je dve sezone u Monaku, a pored toga je imao veliku karijeru u kojoj je bio član Sampdorije, Juventusa, Lacija, Atletiko Madrida, Intera...

20:10

Promene u stručnom štabu!

Crvena zvezda je nakon odlaska Dejana Stankovića i dolaska Miloša Milojevića morala da menja i u stručnom štabu. Pored Nenada Milijaša koji je ostao na klupi, ekipi će biti priključen Vujadin Savić, a kao prvi pomoćnik Milojevića radiće Poja Asbagi. Švedski trener iranskog porekla ima neverovatnu životnu priču, a do sada je gradio i samostalnu trenersku karijeru.

19:50

Očekivanja Milojevića!

Trener Crvene zvezde pričao je pred prvi meč u grupnoj fazi da su i jači timovi od Monaka padali u Beogradu! Pročitajte sve što je Milojević rekao pred evropski meč.

Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda screenshot
19:40

Rezervisti!

Crvena zvezda: Vasiljević, Pankov, Motika, Mustafa, Kangva, Nikolić, Ben, Stanković, Leković, Kulibali, Gobeljić, Mitrović

Monako: Didilon, Žan Lukas, Jakobs, Matazo, Akliuče, Sar, Agilar, Diata, Embolo, Magasa, Želson Martins, Okou

19:30

SASTAVI!

Crvena zvezda: Borjan - Eraković, Milunović, Dragović, Rodić - Srnić, Sanogo - Bukari, Kanga, Katai - Pešić

Monako: Nubel - Badiašil, Mariapan, Disasi - Enrike, Kamara, Fofana, Vanderson - Minamino, Golovin - Ben Jeder

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić
19:25

Pešić na konferenciji!

Napadač Crvene zvezde pojavio se na konferenciji za medije zajedno sa trenerom Milošem Milojevićem, a tom prilikom govorio je o svojoj formi, ali i igri srpskog šampiona u poslednje vreme.

Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda screenshot
19:15

Očekivani sastav!

Pretpostavlja se da će ekipa Miloša Milojevića u zaigrati u formaciji 3-4-2-1. Pročitajte više o sastavu Crvene zvezde za meč protiv Monaka.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović
19:05

RASPORED!

Ovo su svi mečevi koje će Crvena zvezda odigrati u grupnoj fazi Lige Evrope tokom jeseni:

  • 8. septembar: Crvena zvezda - Monako (21:00)
  • 15. septembar: Trabzonspor - Crvena zvezda (18:45)
  • 6. oktobar: Crvena zvezda - Ferencvaroš (18:45)
  • 13. oktobar: Ferencvaroš - Crvena zvezda ( 21:00)
  • 27. oktobar: Crvena zvezda - Trabzonspor (21:00)
  • 3. novembar: Monako - Crvena zvezda (18:45)
19:00

Dobro veče!

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21:00 igraju prvi meč grupne faze Lige Evrope. Protivnik u Beogradu, na stadionu "Rajko Mitić", biće Monako. Ostanite uz MONDO i pratite tekstualni prenos meča.

Ukratko

  • Crvena zvezda - Monako
  • 1. kolo grupne faze
  • Ferencvaroš dočekuje Trabzon
učitaj još +