Neočekivano!

KATAI NA UDARU ZVEZDINIH NAVIJAČA, SRNIĆ PLAKAO! Marakana zviždala, a Milojević ih branio: "On sad mora da KOPA DUBOKO!"

Autor Dušan Ninković

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević prokomentarisao zvižduke za dvojicu fudbalera Crvene zvezde.

Izvor: MN Press/Youtube/Arena sport TV/printscreen

Loše evropsko veče u Beogradu! Crvena zvezda je imala sasvim dobru igru protiv Monaka, a na kraju je doživela poraz na otvaranju grupne faze u Ligi Evrope. Na meču koji su i manjim incidentom obeležili Gelor Kanga i Osman Bukari, navijači sa pojedinih delova tribina, pre svega sa zapadne, uputili su zvižduke dvojici fudbalera.

Dok su izlazili iz igre na udaru navijača sa zapadne tribine našli su se Slavoljub Srnić i Aleksandar Katai. O njima dvojici, ali i ponašanju publike tokom meča, na konferenciji za medije govorio je trener Miloš Milojević. Prema njegovom mišljenju, fudbaleri nisu zaslužili kritike za partiju protiv Monaka.

Mladi trener Zvezde upitan je da li će zvižduci uticati na Slavoljuba Srnića koji je i zaplakao nakon izlaska iz igre. "Ne direktno, ali indirektno da. Ti negativni povici... Sad Srnić mora da kopa duboko da se vrati na pravu stazu. Dobro se nosio sa protvničkim igračima, dobro trčao... Nemam zamerki na njegovu igru, ali koncentraciju i fokus mora da popravlja. Video je da lopta izlazi iz kaznenog prostora, morao je drugačije da se postavi. To nije plod njegovog lošeg kvaliteta ili odnosa. Daćemo mu svi maksimalnu podršku", rekao je Milojević.

Slavoljub Srnić plače
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Trener crveno-belih iznenađen je i tretmanom koji je kod dela publike imao Aleksnadar Katai, jedan od najboljih igrača Zvezde u prethodnim sezonama. Ofanzivni vezni fudbaler u poslednje vreme nije u sjajnoj formi, ali su Milojevića iznenadili zvižduci.

"Iskreno jesu, moja odgovornost je da zaštitim igrače. Zviždimo igraču koji je imao 45 golova i asistencija prošle sezone. Mogao je da postigne gol iz onog slobodnog udarca. Kad igrači daju sto odsto od sebe, mislim da zvižduk nije nešto što Zvezdin igrač zaslužuje od publike. Kada neki igrač ne pruži 100 odsto, onda to mogu da prihvatim. Poštujem našu publiku, bio sam milion puta ovde, ali to nije nešto što nam pomaže", zaključio je Milojević.