DO DETALJA OTKRIO!

TOTIJEVA ISPOVEST - OVAKO ME JE ŽENA PREVARILA! "Princ Rima" OPLEO po Ilari: Imala je više od jednog, patio sam kao pas!

Autor Nebojša Marković

Legendarni Frančesko Toti isprva nije želeo da govori o neverstvima supruge Ilari Blazi, ali sada je rešio da stane na put lažima o njemu.

Izvor: Profimedia/Instagram/screenshot/ilaryblasi

Italiju već mesecima potresa razvod legendarnog fudbalera Frančeska Totija i njegove dugogodišnje supruge Ilari Blazi. Pričalo se dosta o razlozima razlaza, govorilo se i da je Toti prevario suprugu s novom devojkom, ali sada se "princ Rima" konačno oglasio.

U velikoj ispovesti koja se pojavila u italijanskim medijima, Toti je do detalja opisao kako je došlo do prevare njegove supruge i da je već dugo znao da mu je bila neverna.

Toti je u intervjuu za "Korijere dela sera" istakao da je dugo ćutao o čitavom slučaju, ali da je sada rešio da se oglasi kako bi se prestalo sa lažima da je on prvi bio neveran, nakon što se saznalo da je u vezi sa Noemi Boki.

"Nije istina da sam ja prvi nju prevario. Rekao sam da neću pričati o tome i nisam, ali čitao sam mnogo laži poslednjih nedelja, a neke su čak povredile moju decu", počeo je Toti svoju ispovest za "Korijere dela sera".

"Ne postoje bajke, mi smo imali uspona i padova, kao i svaki par. Ali onda se nešto dogodilo. Prava kriza je 'eksplodirala' između marta i aprila prošle godine. Patio sam već neko vreme."

Mediji su otkrili da se Ilari zaljubila u Kristijana Lovina, ličnog trenera, a Toti otkriva kako je počeo da saznaje za njena neverstva.

"U septembru prošle godine, glasine su počele da stižu do mene. 'Vidi, Ilari ima nekog drugog'. Zapravo više od jednog. Delovalo mi je nemoguće, ali pronašao sam poruke. Nikad to nisam radio, ali kad su mi bliski ljudi kojim verujem slali upozorenja, postao sam sumnjičav. Pogledao sam na njen telefon i video sam poruke za treću osobu koja je bila kao posrednik između nje i drugog", ispričao je Toti, dodavši da je čitao i kako se Ilari sa ljubavnikom dogovarala o mestu susreta. Ovo je Ilari Blazi, Totijeva dosadašnja supruga:

"Ćutao sam, da zaštitim decu. Patio sam kao pas. Rekla mi je 'ove godine ću ostati malo duže u Milanu, ređe ću dolaziti u Rim'. I tad sam pomislio da verujem da ima drugog, ali sam se i dalje nadao da nije istina. Pravio sam se da se ništa ne dešava, ali to više nisam bio ja, bio sam druga osoba. Izvukao sam se zahvaljujući Noemi", objasnio je Toti u dugačkom intervjuu, dodavši da je bio u depresiji.