Uživo

PEŠIĆ VRATIO ZVEZDU NA VRH TABELE! Dao život crveno-belima tri minuta pre kraja - KRAJ čudesne serije domaćih!

Crvena zvezda pobedila Novi Pazar u gostima, 2:1!

Izvor: MN Press

Crvena zvezda pobedila je Novi Pazar u gostima 2:1 (1:1) i vratila se na čelo tabele Superlige. Prekinula je svoju seriju od tri meča bez pobede, a sa druge strane je zaustavila Pazar posle sedam uzastopnih pobeda. Domaći su poveli udarcem Stefana Lončara a ivice šesnaesterca u 6. minutu i u meču protiv branioca titule pokazali zašto su ovog leta hit Superlige sa sedam trijumfa u nizu. Crveno-beli su počeli meč bez klasičnog centarfora, iz pritiska na gol domaćih uspeli da izjednače u 34. minutu golom glavom Milana Rodića na centaršut El-Fardu Bena, a onda je do kraja meča viđen "rovovski" rat. Trener crveno-belih Miloš Milojević uveo je obojicu napadača sa klupe - Aleksandra Pešića, pa Kalifu Kulibalija, a srpski centarfor mu je doneo pobedu, udarcem u 88. minutu posle velike gužve u kaznenom prostoru domaćih.

Zvezda je tim golom osvojila tri boda, a u velikoj tenziji na kraju meča domaći su se žalili na rad sudije Miloša Milanovića, koji je u nadoknadi vremena napravio previd kad na polovini gostiju nije dosudio prekršaj zbog očiglednog starta defanzivca Beograđana Nemanje Milunovića na igraču domaćih Nikoli Bogdanovskom. Uz atmosferu koja je bila na ivici haosa u pojedinim trenucima, derbi na Gradskom stadionu u Novom Pazaru priveden je kraju, uz pobednički pozdrav crveno-belih na centru terena. Sa većom energijom sada će se pripremati za meč protiv Trabzona u Ligi Evrope, u četvrtak, jer su za sobom imali tri utakmice bez pobede (Partizan, TSC i Monako). Pročitajte tok meča klikom na "Razvoj događaja"

19:14

Ovako je Pešić doneo pobedu Zvezdi

Aleksandar Pešić gol protiv Novog Pazara
Izvor: YouTube/Arena sport

18:56

Kraj utakmice, Zvezda je pobedila Novi Pazar 2:1

18:53

Greška sudije - Milunović je nagazio protivnika

Arbitar Milanović nije dosudio prekršaj iako je bio blizu situacije u kojoj je Nemanja Milunović na Zvezdinoj polovini očigledno nagazio po nozi Nikolu Bogdanovskog. Zvezdin defanzivac se provukao u ovoj situaciji.

Izvor: TV Arena sport premium

18:50

Igraće se još šest minuta u Pazaru

18:48

ZVEZDA VODI 2:1! PEŠIĆ!

U gužvi u kaznenom prostoru centarfor Zvezde ugurao je loptu u gol! U 88. minutu!

Odmah posle gola usledila su koškanja, kartoni za klupe, isključenja rezervista... Aleksandar Katai bio je tu da primiri situaciju.

Izvor: TV Arena sport premium

18:46

Ne prestaju napadi Zvezde, ali nema prilike

Počinje 87. minut meča

18:40

Kulibali udara Jovića - prekid meča

Zvezdin rezervista Kalifa Kulibali nekontrolisano je ušao u jedan duel sa igračem Pazaraca Filipom Jovićem i u predelu kuka udario nogom defanzivca. Lekari domaćih utrčali su u teren i intervenisali.

Izvor: TV Arena sport

18:36

Zakuvalo se - žuti za trenera Pazara

Vladimir Gaćinović prigovorio je glavnom arbitru Milošu Milanoviću zbog nedosuđenog prekršaja i dobio žuti karton. "Kuva" na svim stranama terena - Katai je ostao na zemlji posle duela sa Rubežićem, a potom je i Pešić ušao u raspravu sa jednim igračem Pazara.

Još 15 minuta do kraja utakmice.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

18:26

Pretnja za Zvezdu - opasan šut Majdevca!

Namestio se ofanzivac Pazara na levom ćošku kaznenog prostora, gađao je dalji ugao Borjanovog gola i malo mu je falilo da pogodi i da donese novo vođstvo domaćima.

U toku je 67. minut

18:25

Katastrofalan šut Kataija

Imao je veliku šansu najbolji igrač Zvezde, "slobodnjak" sa oko 17 metara od gola, ali je visoko prebacio gol. Stiže mu podrška sa klupe

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

18:20

Pešić "vuče" u napadu Zvezde

Zvezda u nastavku ima klasičnog centarfora na terenu. Aleksandar Pešić je zaigrao od 46. minuta umesto Stefana Mitrovića i ulaže veliki napor da Beograđani preokrenu. Ipak, rezultat je i dalje 1:1.

Kanga je snašno žutirao sa 18 metara, ali je promašio gol i uhvatio se za glavu.

Izvor: MN Press

18:08

STATIVA, PA ZAMALO AUTOGOL!

Mitar Ergelaš trese stativu Zvezdinog gola! U 47. minutu gađao je iz mrtvog ugla i pogodio spoljni deo stative, od koje se lopta odbila u gol-aut. Sada je 1:1 i u golovima i u stativama

Šansa i za Crvenu zvezdu! Oštar centaršut Rodića, a lopta je posle intervencije jednog defanzivca Novog Pazara zamalo završila u mreži domaćih. Na sreću golmana Filipa Kljajića – korner.
Burna tri minuta na početku drugog dela meča.

17:48

Ovako je Rodić izjednačio u 35. minutu

Milan Rodić
Izvor: YouTube/TV Arena sport

17:38

STATIVA!

Oko minut i po posle gola, Zvezdin krilni napadač Osman Bukari šutnuo je snažno i pogodio desnu stativu gola Pazaraca. Velika inicijativa crveno-belih u ovim trenucima. U toku je 38. minut.

17:37

ZVEZDA IZJEDNAČUJE - 1:1!

Milan Rodić je glavom postigao gol na odličan centaršut El-Fardu Bena. U 35. minutu je oduzeo prednost Pazarcima visokim skokom i udarcem pri kojem Kljajić nije mogao ništa.

17:34

Katai pokušava levom - pored gola

Najbolji igrač Zvezde pokušao je udarcem sa oko 20 metara i poslao loptu pored leve stative. Gađao je "iz mesta" i nije ugrozio Filipa Kljajića, nekadašnjeg golmana Partizana.

U toku je 33. minut utakmice.

17:28

Ovako je Pazar poveo u 6. minutu

Stefan Lončar je šutirao, a lopta je na putu ka mreži zakačila Zvezdinog beka Milana Rodića. Novi Pazar je ranim golom šokirao goste.

Izvor: Youtube/Arena Sport TV/printscreen

17:23

Veliki problemi za Zvezdu - gubi posle 20 minuta

Izvor: TV Arena sport premium

17:17

Udarac Mitrovića, odbrana Kljajića - ipak, ofsajd

Dobar udarac krilnog napadača Crvene zvezde Stefana Mitrovića, koji je golman domaćih Filip Kljajić odbranio.

Posle tog udarca se Milan Rodić, Zvezdin levi bek, aktivirao iz ofsajda i pomoćni sudija je podigao zastavicu i prekinuo igru.

U toku je 16. minut.

17:07

NOVI PAZAR VODI 1:0!

Šok za Crvenu zvezdu na početku utakmice - Lončar je dao gol za vođstvo domaćih!

Lopta je posle kornera sa desne strane otišla na suprotni ćošak šesnaesterca, odakle je Lončar savladao Borjana "drop-kik" udarcem.

17:05

Meč je počeo!

17:03

Ovo je tim Novog Pazara

Startna postava Pazaraca: Kljajić – Rubežić, Pešukić, Ničević, Lončar, Majdevac, Jović, Joksimović, Islamović, Gavrić, Stanojlović

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

16:59

Izašao je sastav Crvene zvezde

U ekipi Crvene zvezde se Strahinja Eraković posle "selidbi" na bekovske pozicije vratio na svoje osnovno mesto - štopersko. Takođe, danas će kao najistureniji igrati El-Fardu Ben, čini se prema početnom sastavu

Ekipa Miloša Milojevića igraće sa ovih starnih 11: Borjan – Gobeljić, Eraković, Milunović, Rodić, Sanogo, Kanga, Katai, Bukari, Mitrović, Ben.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
16:50

Dobro došli u tekstualni prenos meča

 Duel Novog Pazara i Crvene zvezde počeo je u 17 časova!

Ukratko

  • KRAJ: Novi Pazar - Crvena zvezda 1:2
  • Pazarci imali bod i dve odigrane utakmice više
  • Domaćin bio u seriji od sedam pobeda u nizu
  • Zvezda nije trijumfovala u prethodna tri meča
učitaj još +