Uživo

6:0! PARTIZANOVA EKSPLOZIJA PRED DOLAZAK FRANCUZA: Het-trik Rikarda, Lučanci videli najmoćnije crno-bele do sada!

Partizan je protiv Mladosti ostvario najubeldjiviju pobedu ove sezone i tako najavio okršaj sa Nicom u Konferencijskoj ligi narednog četvrtka.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana imali su tešku i vrlo neobičnu utakmicu u prvom kolu Konferencijske lige u četvrtak uveče, kada su remizirali 3:3 protiv Slovacka. Meč u Češkoj bio je poput medalje sa dva lica, pošto je Partizan izgledao katastrofalno u prvih 45 minuta, a onda izvanredno sa igračem manje u drugom poluvremenu.

Uspeli su da zaostatak od dva gola pretvore u vođstvo 3:2, mada do kraja susreta nisu uspeli da izdrže. A nakon meča u kojem je Gordan Petrić imao šta da vidi i dobro i loše, sada će crno-beli imati nezgodan zadatak u vidu Mladosti. Lučanci stižu u Humsku i žele da iznenade Partizan pred njihov još jedan evropski meč, protiv Nice narednog četvrtka.

Partizan je prošlog vikenda bio izvanredan protiv Kolubare, postigli su pet golova u Lazarevcu i želeće da u sličnom ritmu nastave i sada. Trener Gordan Petrić je pre meča rekao da bi sve osim pobede bilo katastrofa za njegovu ekipu, pa stoga treba očekivati minimalno promenjen sastav, jer će crno-beli svim snagama napasti još jedan trijumf u domaćem šampionatu.

Utakmica u Humskoj počinje u 19.30 časova.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
21:20

KRAJ! PARTIZAN - MLADOST 6:0!

Teško da je neko očekivao ovako ubedljivu pobedu Partizana, ali tim Gordana Petrića je "eksplodirao" protiv tima iz Lučana i upisao novu ubedljivu pobedu u Superligi. Posle onih 5:1 protiv Kolubare, usledila je "šestica" u kojoj je prednjačio Rikardo Gomeš sa tri pogotka.

Strelci su bili i Vujačić, Baždar i Lutovac, a Partizan je, računajući i meč protiv Slovacka, u poslednjih sedam dana postigli neverovatnih 14 golova.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

21:10

81' - GOOOOL, 6:0 ZA PARTIZAN!

Ovo je sada već "uništavanje" Lučanaca, i Aleksandar Lutovac je strelac posle lepe završnice i nakon dobijene lopte u prostor.

21:07

77' - GOOOOL, PETARDA PARTIZANA!

Sada je 5:0 za Partizan, drugi put u nedelju dana crno-beli postižu pet golova na meču u Superligi! Samed Baždar je strelac posle lepe akcije domaćih!

21:05

PARTIZANOVI TALENTI NA TERENU

Mihajlo Ilić ulazi umesto Vujačića, a Samed Baždar je zamenio Rikarda Gomeša. Dva talentovana mlada igrača dobijaju priliku u poslednjih 15 i nešto više minuta.

20:11

39' - GOL, PARTIZAN VODI 1:0!

Rikardo Gomeš je strelac iz penala, lako matira golmana Mladosti, "zakucao" je loptu u mrežu gostiju. Partizan vodi u Humskoj...

20:11

PENAL ZA PARTIZAN

Sudija pokazuje na belu tačku zbog igranja rukom posle kornera Partizana. Sve je bilo čisto...

20:05

33' - FILIPOVIĆ SE ŽALI NA POVREDU

ODsustvovao je zbog povrede jednog vreme, a desni bek Partizana je sada ponovo na travi. Malo se spotakao o jednog igrača Mladosti, ali ostaje da vidimo hoće li moći da nastavi meč.

19:55

22' - ŽUTI KARTON FILIPOVIĆU

Desni bek Partizana dobija prvi žuti karton na utakmici zbog nešto oštrijeg starta.

19:42

10' - RIKARDO U PRILICI

Dobra akcija, lepa lopta Uroševića spoljnim delom stopala za Rikarda, ovaj iz okreta šutira, ali je odmah bio blokiran i to je korner.

19:38

6' - VELIKA ŠANSA ZA DIJABATEA!

Urošević ga je odlično uposlio loptom u prostor, izašao je Dijabate u odličnu situaciju iz ugla, ali je šutirao pravo u golmana Lučanaca.

19:32

POČELA JE UTAKMICA!

Krećemo u Humskoj!

18:31

OVO JE SASTAV PARTIZANA

Malo promena u timu Gordana Petrića, gde čak trojica centralnih vezista počinju meč. Videćemo da li to znači 4-3-3 ili će Andrade igrati ofanzivnije u sistemu 4-2-3-1.

PARTIZAN: Popović - Filipović, Vujačić, Marković, Urošević - Belić, Fejsa, Andrade - Dijabate, Terzić, Rikardo.

A evo i tima gostiju,

MLADOST LUČANI: Samčović, Babić, Bojović, Ćirković, Dunđerski, Gordić, Ješić, Jojić, Mirić, Udovičić, Vesnić.

18:10

Dobro došli u MONDO Live!

Budite i večeras uz MONDO i pratite uživo dešavanja na utakmici 11. kola Superlige Srbije između Partizana i Mladosti iz Lučana.

Meč startuje u 19.30 časova.

Ukratko

  • PARTIZAN - MLADOST LUČANI 6:0
  • Partizan je osmi sa 15 bodova, ali i čak dve do tri utakmice manje u odnosu na timove ispred njih.
  • Mladost je na 12. mestu sa devet bodova posle 10 odigranih mečeva.
učitaj još +