DONACIJA

NOVA DONACIJA FSS, BJEKOVIĆ U SREMSKOJ MITROVCI: Više od 2.000 klubova dobilo opremu

Autor Nemanja Stanojčić

Zamenik predsednika FSS Nenad Bjeković donirao je opremu Sremskoj Mitrovici.

Izvor: MN Press

Fudbalski savez Srbije nastavio je sa akcijom pomoći klubovima u vidu opreme, a do sada je više od 2.000 klubova dobilo donaciju koja najviše znači nižerazrednim ligašima. Pakete opreme ovog puta dobili su klubovi iz PFS Srem i FS Novog Sada. Na taj način nastavljena je akcija koja ima veliki odjek širom Srbije.

U ime Sremske Mitrovice generalni sekretar sportskog saveza Nemanja Crnić i zamenik gradonačelnika Petar Samardžić zahvalili su se ljudima iz FSS-a na donaciji i istakli "da će sve ovo biti od velike pomoći, posebno nižerazrednim klubovima od kojih sve kreće i od kojih zavisi budućnost fudbala." Potom se svima obratio zamenik predsednika FSS Nenad Bjeković i podsetio da je u ovom gradu ponikao legendarni kapiten Srbije Branislav Ivanović.

"Hvala na dočeku, hvala na lepim rečima, veliko je zadovoljstvo biti ovde sa ljudima koji brinu o Sremskoj Mitrovici, sportu i fudbalu. Ovo je grad koji je mnogo dao fudbalu, grad koji ulaže u sport i klubove, grad koji ima tradiciju, grad koji neguje prošlost, vodi računa o sadašnjosti, ali misli i na budućnost. Drago nam je da će ova donacija otići u ruke onih kojima je ona najpotrebnija", poručio je Bjeković.

Spisak klubova PFS Srem koji su dobili opremu: Sloga (Krnješevci), Jedinstvo (Ljuba), Borac (Ilinci), Bratstvo (Sot), Omladinac (Batrovci), BSK (Bešenovo), Planinac (Ležimir), LSK (Laćarak), Fruškogorav (Manđelos), Sloven (Ruma), 1.maj (Ruma), Hrtkovci, OFK Brestač (Brestač), Šumar (Ogar), Graničar (Obrež), Mladost (Prhovo), Fruškogorac (Lrčedin), Borac (Jarkovci), Sloga (Maradik), ČSK (Čortanovci), Rudar (Vrdnik), Car Uroš (Jazak), Radnički (Irig), Krušedol. Spisak klubova FS Novi Sad: Tatra (Kisač), TSK (Temerin), Fruškogorac (Sremsla Kamenica), Bačka 1923 (Đurđevo), Dinamo (Budisava), Fruškogorski partizan (Bukovac), Petrovaradin, Jugović (Kać), Crvena zvezda (Novi Sad), , ŽSK (Žabalj), Futog, Jedinstvo (Gospođinci), Borac, Sirig, Bačka (Begeč), Susek, Vinogradar (Ledinci), Miletić (Mošorin), Hajduk (Čurug), Borac (Rakovac), Čenej, Titel, Obilić (Vilovo), Sloga (Lok).