Fudbal

MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Liverpul 1.65, Bajern 1.85, Marsej 1.95!

Izvor Promo

Liga šampiona se nastavlja, a sportska kladionica Meridian donosi sjajnu ponudu - fantastičan bonus i najveće kvote na planeti!

Izvor: Promo

Novi utorak - nova “tura” Lige šampiona. Ove večeri gledamo čak osam utakmica, a neke od njih su već najavljene kao pravi fudbalski spektakl.

Šta je ono što nas čeka? Za početak, snage će odmeriti Sporting i Totenhem, a zatim i Viktorija Plzen i Inter. Daleko od toga da ovo ne bi mogli biti zanimljivi dueli, ali oni najinteresantniji nas očekuju od 21 čas.

Bajer Leverkuzen dočekaće madridski Atletiko, a sa Robertom Levandovskim se sudbina malo poigrala pa će tako vrlo brzo nazad u Minhen - u dresu Barselone. Dušan Tadić će Ajaks prevoditi protiv Liverpula, Marsej će dočekati Ajntraht, dok će Porto ugostiti Klub Briž.

A, kako je Liga šampiona gotovo nezamisliva bez omiljene poslastice svih pasioniranih ljubitelja fudbala - online kladjenja, sportska kladionica Meridian donosi širok izbor u vidu fantastičnih bonusa i najvećih kvota.

Krenimo redom - najpre, Meridian svim novoregistrovanim korisnicima donosi
BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD + 200 SPINOVA!

A, onda na istom mestu možete pronaći i sjajne kvote i brojne zanimljive igre. Danas vam donosimo nekoliko predloga i kratke analize nekih od večerašnjih mečeva.

Kao što smo rekli, sudbina odnosno kuglice na žrebu nisu bile baš blagonaklone prema poljskom fudbaleru Robertu Levandovskom, koji je nedavno napustio minhenski Bajern i potpisao za Barselonu. Saga je trajala mesecima, Levandovski je naljutio sve u Minhenu, navukao gnev navijača, pa mnogi jedva čekaju da vide kakav
će mu doček prirediti. Međutim, vratimo se fudbalu. Barselona se, čini se, polako vratila svom prepoznatljivom stilu i od početka sezone ne zna za poraz, ni u jednom takmičenju. Velike zasluge za to ima upravo Levandovski, koji je nastavio da “rešeta” i u novoj opremi, a sa druge strane - Bajern je takođe neporažen, ali uz nekoliko
iznenađujućih remija u Bundesligi.

Sve to nam daje za pravo da od ove utakmice očekujemo vrhunsku fudbalsku predstavu, a najviše zbog domaćeg terena i pobedu Bajerna. Tako razmišljaju i bukmejkeri Meridiana, koji donose kvotu 1.85 na pobedu Bavaraca.

Dušan Tadić je predvodnik Ajaksa i čovek zvani asistencija. Sa tri asistencije protiv Herevena je stigao do ukupno pete ove sezone, a upravo one su mu omogućile proboj u probrano društvo. Naime, sa tri asistencije na jučerašnjoj utakmici, Tadić je postao četvrti na listi aktivnih fudbalera sa najviše asistencija! Više od našeg
fudbalera imaju samo Lionel Mesi, Kristijano Ronaldo i Anhel di Marija! Argentinac je trenutno na koti od 331, Portugalac je na 273, a novi fudbaler Juventusa na 253.

A, da li će uspeti da upiše asistenciju ili gol i protiv Liverpula i da li će to biti dovoljno za povoljan rezultata protiv “redsa”? To neće biti lako, ali Ajaks svakako gaji nadu, naročito pošto Liverpul ima dosta povreda sa povredama a i pošteno je uzdrman nakon iznenađujućeg i ubedljivog poraza od Napolija. Ajaks je u seriji od sedam
pobeda u svim takmičenjima, ali zna se ko je favorit - kvota na pobedu Liverpula je 1.65.

Ajntraht je nedavno ostao bez Filipa Kostića, koji je bio izuzetno važan šraf nemačke mašinerije, a uz dva vezana poraza - definitivno nisu u dobrom raspoloženju. Sa druge strane, Marseju se ne može zameriti poraz od Totenhema u Ligi šampiona, a mora se priznati da u Francuskoj imaju izuzetno dobre rezultate.

Do sada su ova dva tima odigrala dva međusobna susreta, oba puta slavio je Ajntraht, ali ovog puta domaćin važi za favorita i bukmejkeri Meridiana daju kvotu 1.95 za njihov trijumf.

Dakle, kvote i bonusi su tu - na vama je da ih iskoristite i uživate u fudbalskom spektaklu, kao i da učestvujete u takmičenju “Igraj za Katar”, jer se uz malo sreće baš vi možete naći na Mundijalu!

*Napomena: kvote su podložne promenama.