SAD ON KAŽE "NE"

RONALDU PONUĐEN NAJVEĆI NOVAC U ISTORIJI FUDBALA! Dobio je ugovor iz snova, ali zbog jedne stvari rekao je NE

Autor Milutin Vujičić

Kristijano Ronaldo želi da igra u Evropi i ništa mu ne menja planove, čak ni "bolesne" svote novca koje mu nude.

Izvor: Profimedia

Kristijano Ronaldo je čitavog leta pokušavao da ode iz Mančester junajteda, ali je na kraju na jedinu pravu ponudu ipak rekao "ne". Bez obzira na sva posrtanja Junajteda i to što klub ove sezone ne igra Ligu šampiona, Ronaldo nije želeo da napusti Evropu pošto je ponuda stigla iz Saudijske Arabije gde bi zaradio pravo bogastvo.

Portugalski mediji objavili su informaciju da je Al Hilal ponudio Ronaldu neverovatan novac, čak 242 miliona evra za dve godine u Saudijskoj Arabiji, ali je na iznenađenje mnogih nekada najbolji igrač sveta to i odbio.

Kristijano Ronaldo će tako ostati u Mančester junajtedu najmanje do zime, a promene su moguće već posle Svetskog prvenstva u Kataru nakon koga će verovati objaviti da se povlači iz reprezentacije, dok bi posle toga mogao i da izabere i neku od zemalja u kojoj se zarađuje dobar novac (Saudijska Arabija) ili "pravi brend" (SAD). Sve do tada, Ronaldo će pokušati da se nametne u Junajtedu i da pokaže Ten Hagu da greši, međutim za sada mu to ne uspeva.

Za njega su se tokom leta bojažljivo raspitivali Čelsi i Napoli, i na kraju su odustali od Portugalca, dok su svi ostali klubovi kojima je bio ponuđen odmah pobegli glavom bez obzira.

Al Hilal iz Rijada je inače jedan od najvećih azijskih klubova i poznati su po dovođenju igrača "jakih imena". Tako su trenutno u timu igrači poput Lusijana Vijeta, Mateuša Pereire, Muse Marege, Andrea Karilja, Odiona Igala i drugih, dok bi bez ikakve sumnje Ronaldo bio najveći transfer u istoriji tamošnjeg fudbala.