SJAJNO

FUDBALER ČUKARIČKOG KOPIRAO PIKSIJA - GOL DIREKTNO IZ KORNERA! Kakva majstorija, ovo se retko viđa! (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Fenomenalan gol postigao je Andrej Bačanin u dresu Čukaričkog.

Izvor: Source: YouTube/Sportskasecanja - Printscreen/twitter/fk čukarički

Nekada Dragan Stojković Piksi, sada Andrej Bačanin. Mladi fudbaler Čukaričkog postigao je gol za TV špice na utakmici protiv vršnjaka iz Vojvodine - direktno iz kornera. Ono što je pošlo za nogom legendarnom srpskom asu, sada je ponovio biser tima sa Banovog Brda. Zaista fenomenalan pogodak.

Bačanin je namestio loptu i spremao se da iznenadi sve. Nije to očekivao niko u protivničkom timu, videlo se to i po reakciji golmana koji je krenuo da izađe na centaršut, kada je primetio da lopta ide direktno u gol, ništa nije mogao. Pokušao je da spreči, mada je bilo prekasno. Bio je to znak za veliko slavlje Čukaričkog i Bačanina koji je tako podsetio na Piksija.

Podsećanja radi Stojković je čuveni pogodak dao u večitom derbiju. Bilo je to 6. septembra 1987. godine pred više od 55.000 ljudi na stadionu Partizana. Matirao je čuvara mreže već u petom minutu, a crveno-beli na kraju su ostvarili trijumf i upisali tri boda na gostovanju (3:2). Sada je Piksi u novoj ulozi, kao selektor će voditi Srbiju na Svetsko prvenstvo u Katar.