MOGAO DA POGINE

UŽAS U LIGI ŠAMPIONA - NAVIJAČ POGOĐEN RAKETOM U VRAT! Jezive scene u Marseju: Pao s tribine, sad mora na operaciju!

Autor Nebojša Marković

Dešavanja na utakmici Olimpik Marsej - Ajntraht bila su umalo tragična, a ovim pitanjem će UEFA morati da se ozbiljno pozabavi.

Izvor: Profimedia/MUNSCHFREDERIC_Sipa

Užasne scene na utakmici Lige šampiona! Jedan navijač Ajntrahta iz Frankfurta teško je povređen uoči početka utakmice protiv Olimpika iz Marseja, a sve nakon što je doživeo teške povrede usled skandaloznog ponašanja francuskih navijača koji su poznati po pravljenju problema.

Pomenuti navijač nemačkog kluba doživeo je udar vatrometne rakete u vrat, posle čega je pao sa tribine i doživeo teške povrede vratnog pršljen i rebara!

Izvesni Mihal je u Marsej doputovao sa devojkom Kristinom kako bi prisustvovao utakmici Olimpika i Ajntrahta. Igrom slučaja, Nemac je bio deo skandala koji su domaći navijači napravili, kada su zapalili vatromet unutar samog stadiona.

Ova pirotehnička sredstva koja eksplodiraju nanela su velike povrede pomenutom navijaču, jer ga je jedna raketa pogodila na tribinama stadiona "Velodrom". Usledio je njegov pad sa tribine kao rezultat toga, a slomio je vratni pršljen i tri rebra. Trenutno se nalazi u bolnici u Marseju, gde će morati da bude operisan. Njegova devojka Kristina priznala je za nemački "Hesenšau" da nije očekivala da će biti takvih nereda na stadionu Marseja, nakon što ih je bilo po samom gradu tokom dana.

"Ubedila sam Mihala da ipak odemo na stadion. Pomislila sam: valjda neće biti toliko loše. Ali otišlo je sve po zlu. Nismo bili na stadionu ni 10 minuta kada je doletela raketa. Pogodila ga je u vrat i pomislila sam da mu je pokidana karotidna arterija. Bila sam sa njim na intenzivnoj nezi do jutros. Svestan je, ali se ne oseća nimalo dobro", izjavila je Kristina.

Ajntraht je na ovoj utakmici pobedio 1:0 golom Jespera Lindstroma, ali je tom prilikom došlo do teških povreda jednog njihovog navijača...