Zamerka!

BIVŠI AS PARTIZANA PECNUO TRENERA ZVEZDE - "NISU TO VAŠE GREŠKE": Saslušao izjavu iz Turske, pa ZAMERIO Milojeviću!

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji fudbaler crno-belih nije bioi saglasan sa Milošem Milojevićem.

Izvor: RTS/Printscreeen

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u Turskoj od Trabzona (2:1), a osim pogotka Veljka Nikolića u samom finišu susreta ovo je bila veoma bleda partija srpskog šampiona. Crveno-beli nisu uspevali da stvore šansu protiv prvaka Turske iz prethodne sezone, dok se na drugoj strani terena odbrana mučila sa ofanzivnima Trabzona...

Prvi gol bio je veoma "jeftin" jer je Marek Hamšik ostao sam na drugoj strani, a drugi je došao nakon izgubljene lopte u opasnoj zoni i munjevite akcije fudbalera turskog kluba. Baš te detalje je u studiju RTS-a komentarisao Darko Tešović, nakon što je čuo izjavu Miloša Milojevića.

"Moram samo da napravim digresiju, iz dana u dan slušam od kolega kada pričaju da smo 'izgubili zbog svojih grešaka'. Ne, protivnik vas je naterao da pogrešite. Greška je autogol Pavkova - nesmotrenost i greška igrača, a kada pogrešite u taktičkom delu, kada se igrač ne vrati gde bi trebalo da bude u fazi odbrane i kada vam daju gol, ili kao u slučaju drugog gola gde naprave pritisak na igrača sa loptom, pa je uzmu, pa brzom tranzicijom i pasom u dubinu to reše za dve sekunde. To onda nije greška da ste se vi pobedili, već kvalitet protivničke ekipe koja vas je pritisnula i uzela vam loptu. Poenta je da Kanga u tom delu, crvene zone terena, ne sme da zadržava loptu i dribla, a kod ozbiljnih i pravih ekipa to se vrlo brzo kažnjava, videli ste i kako", rekao je Darko Tešović, nekadašnji fudbaler Partizana.

Bio je to njegov komentar nakon što je Miloš Milojević istakao da je Crvena zvezda loše ušla u meč i sama sebe pobedila. Bivši trener Radničkog iz Kragujevca, Mačve i Novog Pazara, a zatim pomoćnik Vladana Milojevića u Al-Ahliju i AEK-u nije saglasan sa mišljenjem trenera Zvezde.