AU!

ČUDESNA ODBRANA SRPSKOG GOLMANA: Svi su videli loptu u golu, a onda se pojavio VANJA i pokazao reflekse (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Neverovatna odbrana Vanje Milinković-Savića u Seriji A.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Sergej Milinković-Savić izvodi majstorije u dresu Lacija, ali ni mlađi brat Vanja ne zaostaje. Samo što se našao na spisku selektora Dragana Stojkovića za Ligu nacija, gde deluje da će biti prvi izbor u odsustvu Predraga Rajkovića, talentovani čuvar mreže je oduševio među stativama Torina. Na poluvremenu meča protiv Sasuola nema golova, a upravo je Vanja Milinković-Savić izveo najbolji potez...

U finišu prvog poluvremena dosuđen je korner za goste koji je izveo Laurijente, gađao je na prvoj stativi Fratezija koji je pobegao odbrani Torina i uspeo je nogom da zahvati loptu koju su svi videli u mreži, a onda se pojavio Vanja!

Milinković-Savić, koji je bio na sredini gola, ekspresno je pročitao situaciju i uspeo je da se vrati na idealnu poziciju i da potom refleksno "izvuče" loptu iz gola, za možda i najbolju odbranu sezone u Seriji A. Ne samo da je bila efektna, nego i atraktivna, koliko je to moguće kada je u pitanju "golmanstvo".

Nije se štedeo u ovoj situaciji Milinković-Savić, praktično je loptu "skinuo" sa gol-linije, a potom je nažalost pokazao da je povređen. Srećom, nakon intervencije lekara vratio se među stative.

Pogledajte maestralnu odbranu Vanje Milinković-Savića!