Nemoguće...

JAPANAC ISKLJUČEN ZA 20 SEKUNDI, PA POČEO DA SE SMEJE: Doveo familiju na tribine i napravio katastrofu na terenu!

Autor Dušan Ninković

O isključenju japanskog fudbalera danas se piše širom sveta.

Izvor: Twitter/Transfersdotcom/printscreen

Japanski fudbaler Šoja Nakadžima (28) stigao je u turski klub Antalijaspor pre desetak dana, ali prve dve nedelje u klubu neće pamtiti po dobrom. Debitovao je za ekipu u porazu od Kajzerija kada je zaigrao samo osam minuta, a zatim je u meču sa Adanom nakon samo 20 sekundi dobio crveni karton! 

Start nad desnim bekom rivala bio je njegov jedini potez na meču. Japanac koji je kao slobodan igrač došao iz Porta nije stigao ni da natopi dres znojem, a već je morao u svlačionicu. Fudbaleri Adane dodavali su se u poslednjoj liniji tima, a neoprezni Nakadžima rešio je da uklizavanjem oduzme loptu. Ipak, preterao je u agresivnosti.

Glavni arbitar meča pokazao mu je žuti karton, a nakon VAR intervencije promenio je svoju odluku. Japanski fudbaler isključen je sa meča, a to je šokiralo njegovu porodicu koja je bila na tribinama. Kamere su ih odmah zumirale, a Šoja je mogao samo da napusti teren uz osmeh, ironičan zbog svega onoga što se desilo u prethodnim minutima.

Inače, Nakadžima je 2017. godine iz Tokija stigao u Portimonense, a nakon dve sezone prodali su ga u kataraski Al-Duhail za čak 35 miliona evra. Bio je to transfer koji je šokirao svet jer je cena bila ogromna, a samo šest meseci kasnije Porto ga je kupio za 12 miliona evra. Od tada je igrao za Al-Ain i Portimonense na pozajmicama, dok ga nisu pustili da kao slobodan igrač pojača turski tim.