OTKAZ?

RASPAD U JUVENTUSU - NOVA BLAMAŽA, ALEGRIJA SVI TERAJU: Razbio ih NAJGORI tim u ligi, o ovoj NEMOĆI Vlahovića se priča!

Autor Nebojša Marković

Juventus je zabeležio i peti meč bez pobede, a drugi poraz ove sedmice, pa će pritisak na Masimilijanu Alegriju biti veći nego ikada i pitanje je da li će dočekati naredni meč na klupi "stare dame".

Izvor: Profimedia/@edohere__/Printscreen

Juventus je u potpunom rasulu i ovo bi mogao da bude kraj Masimilijana Alegrija u velikanu koji ozbiljno posrće! Ekipa Juventusa zabeležila je tek prvi poraz u Seriji A ove sezone, ali je i ostala na samo dve pobede u prvih sedam kola, pošto ih je savladao novi član lige, ekipa Monce - 1:0!

Potpuni haos u "staroj dami" se nastavlja - crveni karton neposlušnog Anhela di Marije, katastrofalna igra Juventusa, i usamljenost i nemoć Dušana Vlahovića obeležili su poraz od Monce koji bi Alegrija mogao da košta posla! 

Monca je zabeležila prvu pobedu u Seriji A u klupskoj istoriji i to baš protiv kluba koji je do pre nekoliko godina dominirao italijanskim fudbalom kao niko pre. Kristijan Gitkjer je u 74. minutu srušio Juventus, ali svašta loše smo videli pre toga od "stare dame".

Anhel di Marija je u 40. minutu zbog nasilničkog ponašanja dobio direktan crveni karton samo nekoliko dana nakon što je snimljen kako otvoreno proziva trenera Alegrija zbog izmena koje je pravio tokom meča Lige šampiona. A onda, tu je i potpuna usamljenost Vlahovića, pošto srpski napadač nije mogao da se istakne usled loše igre tima.

O jednom napadu Juventusa se posebno pričalo, kada je Vlahović sam napadao pola tima Monce. Nije imao nikakvu podršku, a vredi istaći i da su crno-beli iz Torina imali samo 38% poseda lopte protiv tima koji je donedavno bio drugoligaš:

Sada se postavlja pitanje da li će Alegri i konačno dobiti otkaz u Juventusu. Ovo je peti meč u nizu kako Juve nije slavio, a ukupno treći poraz, uz ona dva u Ligi šampiona. Klub se još uvek nećka po pitanju trenera, pričaju da sa Alegrijem imaju dugoročne planove, ali problem je činjenica da on ima četvorogodišnji ugovor sa godišnjom platom od 9.000.000 evra!

Po pisanju "Tutosporta", Juventus bi mogao da se okrene Antoniju Konteu, kojeg bi vratili na svoju klupu iz Totenhema od naredne sezone, dok bi u međuvremenu mogli da dovedu privremeno rešenje umesto Alegrija. Jedno je sigurno - ovakav Juventus može samo da nastavi da tone...

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt