Uživo

PARTIZAN S POLA SNAGE "PREORAO" SURDULICU! VAR i penal načeli, Menig dotukao: Crno-beli u seriji pobeda otišli na pauzu!

U nimalo lepom meču za gledanje, Partizan je rutinski upisao preko potreban trijumf protiv Radnika

Izvor: MN Press

Odličan je Partizan bio protiv Kolubare i Mladosti iz Lučana i postigao 11 golova za 180 minuta fudbala, dobro su se pokazali i protiv daleko bogatijeg i snažnijeg tima Nice u Konferencijskoj ligi (1:1), ali nešto "ružnija pobeda" u Surdulici teško da će ikome smetati.

Ekipa Gordana Petrića savladala je Radnik na nezgodnom gostovanju 2:0, u meču koji nije obilovao ni lepim potezima, ni brojnim šansama. Ali doneo je ono što je crno-belima pred dvonedeljnu pauzu bilo potrebno - mir u timu i treći ligaški trijumf u nizu.

Partizan je poveo protiv Radnika u 10. minutu i to tek nakon što je sudija Lazar Lukić morao da pregleda VAR snimak. Isprva nije video faul nad Kvinsijem Menigom, ali je to potom ispravio. Bibars Natho je iz penala ponovo bio precizan, pa su gosti brzo stigli do preko potrebne prednosti.

Zbog nje nijednog trenutka nisu ulazili u nervozu. Možda nisu igrali lepršavo, ali igrači Partizana nijednog trenutka nisu dozvolili Radniku da ih ugrozi. Jednostavno, videlo se po nastupu domaćih da su poslednjeplasirani tim, bez ijedne pobede u novoj sezoni.

Kontrolisali su dešavanja sve do 55. minuta, kada je Kvinsi Menig sjajno završio napad Partizana. Snažno je šutirao u bliži ugao gola Ranđelovića, na dodavanje Fusenija Dijabatea, i praktično tog trenutka je sve bilo jasno. U preostalih 35 minuta fudbala nijednog trenutka se nikome od navijača nije značajnije ubrzao puls, bilo da se radilo o šansama jednog ili drugog tima.

Radnik - Partizan 0:2, Kvinsi Menig
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Petrićeva ekipa je rutinski stigla do treće pobede u nizu u Superligi i sada će imati dve nedelje pauze do nastavka takmičenja. Predah stiže u pravi čas, da se ekipa dodatno pregrupiše i nastavi da se polako, ali sigurno podiže na tabeli domaćeg prvenstva.

20:53

KRAJ UTAKMICE! RADNIK - PARTIZAN 0:2

Sigurna pobeda Partizana. Vođstvo je iz penala doneo Bibars Natho, da bi Kvinsi Menig u drugom delu igre potvrdio trijumf svog tima lepim udarcem. Nimalo lepa i ne previše sadržajna utakmica u Surdulici u kojoj Radnik nije imao prilika kojim je mogao da ozbiljnije zapreti crno-belima.

Baš ono što je Partizanu bilo potrebno - treća pobeda u Superligi u nizu i to pred dvonedeljnu pauzu zbog reprezentativnog fudbala. Uskoro opširnije...

Izvor: TV Arenasport

20:41

81' - DRUGA IZMENA U PARTIZANU

Samed Baždar je na terenu umesto Kristijana Belića. To bi trebalo da znači da će Natho nastaviti povučenije, a da će Baždar biti iza Rikarda.

20:40

80' - NESADRŽAJNO DRUGO POLUVREME

Jesmo videli gol Meniga, ali osim toga, malo šta vredno pomena. Vreme protiče, ritam dosta slab, a nijedan ni drugi tim ne uspevaju da stvore neku značajniju priliku. Doduše, crno-belima bi ovakva pobeda sasvim odgovarala pred odlazak na dvonedeljnu pauzu.

20:31

71' - PRVA IZMENA U PARTIZANU

Kvinsi Menig napušta igru posle povratka iz povrede, a Aleksandar Lutovac je na terenu.

20:28

OVAKO JE PARTIZAN POVEO 2:0

Odličan pogodak Kvinsija Meniga:

Radnik - Partizan 0:2, Kvinsi Menig
Izvor: YouTube/Arena sport TV

20:15

55' - GOOOL, 2:0 ZA PARTIZAN!

Posle dugog zatišja, evo gola za Partizan. Crno-beli stižu do drugog pogotka na meču, a strelac je Menig posle asistencije Dijabatea. Kako smo rekli da ništa nismo videli u drugom poluvremenu, Dijabate je prošao po desnoj strani, pronašao centaršutem po zemlji na prvoj stativi Kvinsija Meniga, a ovaj izbliza šutira vrlo snažno u bliži ugao.

20:14

54' - BAŠ NIŠTA U NASTAVKU

Videli smo devet minuta igre u drugom poluvremenu, ali nijedna šansa nije viđena, ni pred jednim od dva gola.

20:06

POČELO JE DRUGO POLUVREME

Nema izmena u ovoj 15-minutnoj pauzi, tako da su sastavi timova isti kao na početku meča.

19:48

KRAJ PRVOG POLUVREMENA!

Partizan vodi 1:0 u Surdulici posle ne baš lepih 45 minuta fudbala. Stigli su do vođstva iz penala koji je izveo Bibars Natho, a koji je bio dosuđen tek nakon što je sudija Lazar Lukić konsultovao VAR snimak. Osim toga, nije viđeno mnogo prilika na ovom meču.

Izvor: TV Arenasport

19:47

45' - PREČKA DIJABATEA!

Strašan šut Partizanovog stranca, odlično je "raspalio" po lopti, a Radnik ima sreće da ona završava na prečki njihovog gola!

19:44

42' - NEMA MNOGO PRILIKA

Dosta slab tempo u ovim trenucima, mnogo grešaka u posedu lopte kod oba tima, očigledno je i da im loš teren ne pomaže u namerama.

19:33

32' - STEVANOVIĆ, BRANI POPOVIĆ!

Slobodan udarac za Radnik, snažno je tukao fudbaler Radnika, ali je lopta išla u ugao golmana Popovića, pa čuvar mreže Partizana boksuje loptu u korner.

19:24

22' - NATHO PRETI PONOVO

Dijabate je asistirao, Natho dobro šutirao sa ivice šesnaesterca iz prve, ali njegov udarac uspeva da zaustavi golman Ranđelović.

19:16

OVAKO JE PARTIZAN POVEO 1:0

Pogledajte situaciju kada je sudija gledao VAR snimak i potom dodelio penal Partizanu, koji je Natho iskoristio:

19:15

13' - JOŠ JEDAN ŽUTI KARTON

I Duronjič dobija žuti karton, posle oštrog faula nad Kristijanom Belićem. Prethodno je Abubakar dobio javnu opomenu zbog faula nad Menigom kada je skrivio jedanaesterac.

19:11

10'- GOOOOL, PARTIZAN VODI 1:0!

Bibars Natho je strelac iz penala! On je nepogrešiv sa "beče tačke", crno-beli stižu do ranog vođstva.

19:10

9' - PENAL ZA PARTIZAN

Abubakar dobija žuti karton, procenjeno je da penal nije bio nad Rikardom već odmah potom nad Menigom!

Izvor: TV Arenasport screenshot

19:10

8' - LUKIĆ IDE DA POGLEDA VAR SNIMAK

Sudija ipak posle konsultacija ide da proveri da li je bilo elemenata za penal Partizana.

19:07

6' - PARTIZAN TRAŽI PENAL

Bio je to napad Meniga po levoj strani, ubačena lopta ka Rikardu, ovaj je imao igrača "na leđima", posle čega je pao, a igrači Partizana diže ruke i signaliziraju sudiji da je to trebalo da bude penal.

Ipak, sudija Lazar Lukić odmahuje...

19:02

POČELA JE UTAKMICA

Krećemo u Surdulici, Partizan želi novu pobedu, a Radnik još čeka na prvu u sezoni.

18:25

EVO I REZERVI DVA TIMA

Radnik /rezerve/: Vujanac, Hodžić, Jezdimirović, Jovanović, Kunić, Lukić, Marong, Medić, Nedeljković, Petrović, Subotić.

Partizan /rezerve/: Lukač, Andrade, Baždar, Fejsa, Ilić, Jović, Lutovac, Pavlović, Šehović, Terzić, Vujačić.

18:02

OVO JE SASTAV PARTIZANA

Gordan Petrić je izabrao svoj tim, a ima nekoliko promena. Igor Vujačić odmara, u tim se vratio Kristijan Belić, kao i Kvinsi Menig, koji je imao problema sa povredom.

PARTIZAN: Popović - Živković - Marković, Saničanin, Urošević - Belić, Traore - Dijabate, Natho, Menig - Rikardo.

Evo i startne postave domaćeg tima.

RADNIK: Ranđelović - Babić, Jokić, Oreščanin, Spasić, Stevanović, Stojanović, Bogdanović, Danoski, Abubakar, Duronjić.

17:52

Dobro došli u MONDO Live

Budite i večeras uz MONDO i pratite uživo tekstualni prenos meča 12. kola Superlige Srbije, u kom se sastaju Radnik Surdulica i Partizan.

Utakmica počinje u 19.00 časova.

Ukratko

  • RADNIK - PARTIZAN 0:2
  • Partizan je u poslednja dva meča u Superligi pobedio postigavši 11 golova.
  • Radnik je poslednji na tabeli i jedini tim u ligi koji nema nijednu pobedu.
učitaj još +