POGLEDAJTE

MURINJO POBESNEO! ULETEO NA TEREN I KRENUO NA SUDIJU: Držala ga dvojica, nikad ovako nije bio ljut (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Žoze Murinjo je dobio crveni karton na meču Rome i Atalante.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Roma je stvarala šanse, ali je Atalanta postigla jedini gol za pobedu u derbiju 7. kola Serije A preko Skalvinija, tako da će na pauzu u prvenstvu sa prvog mesta na tabeli. Mnogo je promena pretrpeo tim iz Bergama tokom leta, ali i dalje znaju kako da namuče Žozea Murinja koji je pobesneo zbog suđenja na današnjoj utakmici, tako da nije ni dočekao kraj utakmice - morao je da napusti klupu zbog novog crvenog kartona.

Ključni detalj dogodio se u 57. minutu kada je trener Rome pobesneo zbog jedne odluke sudije Danijelea Kifija, pa je uleteo na teren i pokušao da se "obračuna" sa njim.

Naravno, tu je prekipelo italijanskom arbitru koji je i pre ovog detalja imao problema da "ućutka" Murinja, međutim kada je trener Rome ušao u teren i besno protestovao zbog odluke arbitra - dobio je crveni karton. Zadržavali su ga ljudi iz njegovog stručnog štaba kako bi mu objasnili da je doneo pogrešku odluku, a Murinjo je upućivao psovke koje će lako pročitati oni koji bolje razumeju italijanski jezik.

Možda je Murinjo i planski dobio crveni karton kako bi "razmrdao" svoju ekipu, međutim iako su do kraja susreta imali bolje šanse - to nije bilo dovoljno da dođu makar do boda protiv Atalante.

Pogledajte kako je Žoze Murinjo zaradio isključenje i zaradio ovacije svojih navijača.