PROBLEM

IGRAČE MANČESTER JUNAJTEDA OTROVALI U MOLDAVIJI!? Vratili se iz Kišinjeva, a njih 12 se POŽALILO na bolove...

Autor Milutin Vujičić

Sreća za Mančester junajted je da je njihov meč Premijer lige protiv Lidsa otkazan.

Izvor: Instagram/cristiano

Mančester junajted se iz Moldavije vratio sa tri laka boda, ali i sa virusom koji je "pokosio" veliki deo ekipe. Kako piše britanski list "The Sun", čak 12 fudbalera i članova stručnog štaba je otrovano hranom tokom putovanja u Kišinjev gde se igrala utakmica drugog kola grupne faze Lige Evrope, pa je dobra vest za ekipu da je njihova utakmica Premijer lige ovog vikenda odložena zbog sahrane kraljice Elizabete Druge.

Zbog svega toga Mančester junajted je pokrenuo istragu koja će utvrditi šta se to desilo u hotelu u Kišinjevu u kome su bili smešteni skoro 48 sati, a gde veruju da se dogodio propust sa hranom.

Od povratka sa putovanja u Moldaviju veliki broj fudbalera se požalio na bolove u stomaku i nisu mogli da se pojave na treningu. Nije objašnjeno koji su se fudbaleri požalili, ali su locirali da je problem nastao u hotelu u Kišinjevu - ili sa hranom koja im je poslužena u avionu.

Ako ništa, tim Erika ten Haga se iz Moldavije vratio sa tri boda pošto su golovima Sanča i Kristijana Ronalda savladali Šerif, ali da je utakmica sa Lidsom odigrana po ranijem dogovoru - imao bi problema da sastavi tim.

Naredni meč Mančester junajted igra protiv gradskog rivala Sitija i to 2. oktobra do kada će se svi oporaviti.