Dirljivo!

KRISTIJANOVA ŽENA POKAZALA NAJEMOTIVNIJU TETOVAŽU! Georgina JEDNOM rečju obeležila veliku tugu! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Tetovaža Georgine Rodrigez posvećena je tragičnom događaju koji je pogodio porodicu.

Izvor: Instagram/georginagio

Porodica Kristijana Ronalda preživela je veliku tragediju ove godine. Sin legendarnog fudbalera preminuo je na porođaju, a Georgina Rodrigez rodila je samo devojčicu iz blizanačke trudnoće. Poruke podrške u teškim trenucima stizale su sa svih strana sveta, a roditeljima je bilo veoma teško tih dana.

Naravno, bol ne prestaje kada se izgubi dete, a Georgina Rodrigez izabrala je poseban način da izrazi tugu. Na njenoj ruci sada je nova tetovaža koju čini samo jedan reč - mama!

Malu tetovažu na podlaktici Georgina je pokazala u poslednjoj objavi na Instagramu, kada je pauzu u fudbalskim prvenstvima iskoristila za kratak odmor sa mužem. Kristijano Ronaldo trenutno nema obaveze u Mančester junajtedu i uskoro će se priključiti reprezentaciji Portugala, a u međuvremenu se opuštao na bazenu u Lisabonu gde ga je Georgina i fotografisala. Ovo je poslednja Georginina objava na Instagramu:

Inače, Kristijano Ronaldo ima petoro dece. Troje najstarije dece dobio je preko surogat majke, dok je Georgina rodila dve najmlađe ćerke. Alana Martina rođena je 2017. godine, a četiri godine kasnije iz blizanačke trudnoće na svet je stigla Bela Esmeralda. Pogledajte kako inače izgleda Georgina Rodrigez: