AKCIJA SPASAVANJA

MOŽEMO BEZ POJAČANJA, DAJTE NOVAC OFK BEOGRADU! Nezapamćen gest navijača Voše, traže od kluba da donira "romantičarima"

Autor Milutin Vujičić

U akciju spasavanja OFK Beograda uključili su se navijači Vojvodine.

Izvor: MN Press

Nije nikakva tajna da je OFK Beograd već godinama u velikim problemima iz kojih nikako da izađe, a čini se da se to neće promeniti ni sa novom upravom na čijem čelu je biznismen Dejan Vuksanović. Zbog toga su navijači kluba sa Karaburme zatražili njegov odlazak i nadaju se povratku Duška Tošića i drugih bivših asova koji bi ih vratili na staze stare slave, a zanimljivo je da su ih u tome odmah podržali i navijači Vojvodine.

Ljubitelji novosadske "stare dame" sa jednog foruma oglasili su se putem društvenih mreža i zatražili od svog kluba da reaguje i pomogne OFK Beogradu u teškom trenutku - donacijom novca, zakazivanjem prijateljske utakmice...

"Navijači Vojvodine nisu navijači rezultata. Ako treba, neka rukovodstvo odvoji novac i donira OFK Beograd (ne da pozajmi, već da donira), makar cena toga bila da naš klub ne dovede neko potencijalno pojačanje. Pozivamo i rukovodioce kluba da organizuju prijateljsku utakmicu sa Beogradom koja bi bila humanitarnog karaktera za pomoć i očuvanje OFK Beograd", navodi se u javno objavljenoj poruci navijača novosadskog kluba na Tviteru.

Dodaje se i da su navijači Vojvodine kroz istoriju na OFK Beograd gledali kao na "prijateljski klub" i da zbog toga žele da sa njima ponovo "vode veliko rivalstvo na terenu i na tribinama."

"Potencijalnim gašenje OFK Beograda izgubili bismo mnogo više nego što mnogi mogu da zamisle u ovom trenutku. Njihova istorija je neprocenjiva za istoriju ove igre na našim prostorima. Makar na jedan dan da svi bude Romantičari. Pozivamo i sve ostale klubove da pomognu", poručili su navijači Vojvodine.