POGLEDAJTE

OVO JE MEČ ZBOG KOG JE POGBA PLATIO VEŠTICU? Pojavio se snimak - optužili ga za "bacanje čini", a Mbape se RASPAO!

Autor Nebojša Marković

Potpuno neverovatne informacije su se pojavile prethodnih dana po kojima je navodno Pol Pogba angažovao vešticu da "baci vradžbine" na njegovog saigrača iz reprezentacije Kilijana Mbapea za jednu specifičnu utakmicu. A na tom meču, Mbape nije ličio na sebe...

Izvor: Twitter/@UtdEIIis/Printscreen

Proteklih nedelja, fudbalski svet ostao je u šoku zbog vesti oko Pola Pogbe i njegovog brata Matijasa. Tada je stariji brat svetski poznatog fudbalera tvrdio da je reprezentativac Francuske angažovao vešticu kako bi "začarala" Kilijana Mbapea, njegovog saigrača iz nacionalnog tima.

Ove informacije isplivale su u svetlu skandala u okviru kog je Pogba tvrdio da mu je jedna banda zajedno s njegovim bratom Matijasom pretila i tražila 13.000.000 evra zbog navodnih usluga čuvanja tokom njegove uspešne karijere. Ali sada se na internetu pojavio zanimljiv video snimak na temu Kilijana Mbapea i suludih ideja o "vradžbinama" koje su na njega bačene!

Naime, Matijas Pogba je rekao da je Pol angažovao vešticu na preporuku fudbalera Serža Orijea. Navodno je jedna od stvar bila ta da je Pogba od nje da "začara" Kilijana Mbapea pred meč PSŽ-a i Mančester junajteda, u susretu Ligu šampiona. A na društvenim mrežama je neko bio vredan i nakon svega pregledao meč koji je Mbape odigrao na tom susretu protiv Junajteda.

Bio je to revanš meč osmine finala u kom je Junajted slavio 3:1 i eliminisao Pari Sen Žermen, a Mbape je imao katastrofalnu partiju. Jedan korisnik Tvitera napravio je kompilaciju svih loših poteza koje je Mbape imao te večeri, pokušavajući da insinuira da su "Pogbine vradžbine uspele".

Mbape u pregršt navrata nije uspevao nikoga da predribla, pokušavao je da odigrava dodavanja petom ali neuspešno, jednom je u opasnoj kontri nagazio na loptu i ostao bez nje, dok je jednom istrčao "jedan na jedan" sa Davidom de Heom i sam od sebe se spetljao i pao na travu, propustivši veliku šansu. Iako smo sigurni da je ovo sve samo slučajnost i da nikakve "vradžbine" nisu bile zaslužne za to, pogledajte kakvu je lošu partiju Mbape imao te 2019. godine protiv Mančester junajteda: