NEVEROVATNO

MURINJO POSTAO REPER! Legendarni trener se pojavio u spotu poznate zvezde - izgovorio je samo JEDNU rečenicu! (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Žoze Murinjo našao se u novom sportu poznatog repera Stromzija.

Izvor: Printscreen/YouTube/Stromzy

Žoze Murinjo pravi šou gde god se pojavi. Na terenu, na konferenciji, nije važno gde, važan je on. Tako je ponovo gospodin Specijalni bio u centru pažnje, ovog puta u sportu poznatog repera Stromzija (Stormzy). Pojavio se u njegovoj novoj pesmi.

U sportu za numeru "Mel made me do it" se portugalski stručnjak pojavljuje i to tako što stavlja ruku preko usta u znak tišine. U isto vreme se u pozadini čuje jedna od njegovih čuvenih rečenica koju je rekao na jednoj od konferencija za medije.

"Bolje da ne pričam, ako budem rekao nešto, biću u velikoj nevolji", izgovorio je Murinjo na snimku. Neposredno pre dela u kome Murinjo izgovara to, čuje se reper Stormzi kako izgovara "Preferiram da ne pričam, kao Žoze". Posle svega je Portugalac priznao da je uživao. "Bilo je baš zabavno, super sam se proveo na snimanju", kazao je on.

Oficijalni snimak postavio je na svom "YouTube" kanalu i već ima milion pregleda, dok je društvenim mrežama ima nekoliko miliona već. Na kratkom klipu na Tviteru klip je pogledalo preko sedam miliona korisnika. Nema dileme da je trener Rome ponovo uspeo u onome što je želeo. Opet je u centru pažnje.