Iskreno!

MITROVIĆ JE ALEKSANDAR VELIKI, NE TRAŽIM VIŠE OD TOGA! Ovako je Piksi odgovorio na poređenje sa Holandom! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Selektor Stojković uporedio Mitra i Holanda, pa objasnio da mu baš Aleksandar treba u timu!

Izvor: MN Press

Fudbalska reprezentacija Srbije predvođena Draganom Stojkovićem sutra će odigrati u Oslu poslednji meč u ovom izdanju Lige nacija, a pobeda protiv Norveške donela bi dve ogromne stvari našem nacionalnom timu. Za trijumf na gostujućem terenu potrebno nam je još malo magije Aleksandra Mitrovića, o čemu je posebno govorio selektor Srbije.

Nakon što je još jednom upitan za Erlinga Holanda koji rešeta u Engleskoj, pričao je Piksi i o napadačima Srbije. U samom napadu imamo nekoliko igrača vrhunskog kvaliteta, pa je selektor morao da objasni da nije nikakav problem da oni igraju zajedno...

"Naša formacija je ofanzivna. Dokazali smo da je moguće da igramo lep fudbal i nastavićemo da ga igramo, bez obzira na to ko je na terenu. uglavnom, tu su igrači sa ofanzivnim karakteristikama. Ako vidite Mitrovića i Vlahovića, oni su ofanzivni, ali ne mora da znači da će igrati na istim pozicijama. Ali, kada imate takva dva igrača, nije dobro da sede na klupi. Za njih uopšte nije problem da budu u isto vreme na terenu", rekao je selektor Srbije.

Ali, situacija je bila još zanimljivija kada je trebalo uporediti Erlinga Holanda i Aleksandra Mitrovića. Tada je selektor Srbije počeo da sipa komplimente na račun fudbaler Fulama, ističući da ne želi drugog napadača u svom timu, pa čak ni zvezdu Mančester sitija!

"Zavisi od cene. Zavisi od toga koliko bi mi platili. Šalim se naravno. Obojica fudbalera su u odličnom momentumu. Igraju u Engleskoj i jako su produktivni i pogađaju iz svih pozicija. Imaju neverovatne karakteristike i profesionalci su. Nisam iznenađen. Imaju kvalitet, da ga nemaju nikada se to ne bi desilo. Imaju osećaj da daju gol, da budu u pravo vreme na pravom mestu. Raduje me da vidim da su u formi. Ali, nisu isti, nemoguće je da imate dva ista igrača. Zadovoljan sam sa svojim napadačem Aleksandrom Mitrovićem, Aleksandrom Velikim, ne tražim ništa više od toga", zaključio je Dragan Stojković Piksi. Pogledajte celu konferenciju selektora Stojkovića i kapitena Tadića:

Piksi i Tadić pred Norvešku
Izvor: YouTube/Fudbalski savez Srbije