POGLEDAJTE

BORJAN PRIMIO GOLČINU, PA ZAVRŠIO U MREŽI: Kapiten Zvezde bio blizu, a onda se čulo URLANJE komentatora! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Kanada igra prijateljski meč protiv Urugvaja, a on nije baš najbolje startovao za Milana Borjana.

Izvor: Streamable.com/Printscreen

Ostalo je još manje od dva meseca do početka Svetskog prvenstva u Kataru, a sve reprezentacije učesnice se ovih dana pripremaju za najveće fudbalsko takmičenje. Jedna od njih je selekcija Kanade koja će na Mundijalu igrati prvi put posle 36 godina.

Za ovu selekciju nastupa i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan, ali iskusni čuvar mreže imao je težak zadatak na prijateljskoj utakmici protiv selekcije Urugvaja, pošto je već u ranoj fazi meča primio pogodak iz slobodnog udarca.

Kanada je na žrebu za Mundijal izvučena u grupu F, gde će im rivali biti Belgija, Hrvatska i Maroko, pa je jasno da ih očekuje težak posao u Kataru. Protiv selekcije Urugvaja su primili gol već posle šest minuta igre i to iz prekida. Nikolas de la Kruz je namestio loptu da izvede slobodan udarac, a onda sjajnim pokušajem uspeo da matira Borjana, golmana Kanade. Čuvar mreže Crvene zvezde se bacio i uspeo da malo zakači loptu, ali ne i da spreči da ona ode u gornji ugao njegovog gola.

Završio je Borjan na kraju u svojoj mreži, baš kao i lopta, a usledio je dugačak povik "GOL" južnoameričkog komentatora, koji je umeo da proslavi gol De la Kruza iako se radi samo o prijateljskom susretu. Evo kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt