Bravo!

MITROV 50. GOL ZA SRBIJU - I OVAJ JE REMEK-DELO: "Prljavi posao" Vlahovića, Ilić kao Luka Modrić i BUM! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Najbolji strelac u istoriji naše reprezentacije postigao je 50. gol u dresu nacionalnog tima.

Izvor: Youtube/Arena Sport TV/printscreen

Srbija gazi u Ligi nacija! Izabranici Dragana Stojkovića igraju fantastičan meč u Norveškoj i protiv domaćeg tima su za manje od sat vremena stekli dva gola prednosti. Nakon Dušana Vlahovića koji je krunisao sjajnu akciju i postigao prvi gol na meču, u strelce se upisao i Aleksandar Mitrović.

Najbolji strelac našeg nacionalnog tima došao je do ozbiljnog jubileja - 50. gola u dresu Srbije! Mrežu je zatresao nakon još jedne sjajne akcije srpskgo tima, a ovog puta su pored njega u glavnim ulogama bili Dušan Vlahović, Dušan Tadić i Ivan Ilić, koji je od prvog minuta dobio šansu na večerašnjem meču.

Upravo je mladi igrač Verone napravio jedan od najlepših poteza na meču. Svojom kretnjom, kontrolom lopte i asistencijom podsetio je ljubitelje fudbala na zvezdu Real Madrida Luku Modrića, koji na sličan način deli lopte svojim saigračima u klubu i nacionalnom timu. Ilić je stigao na dvadesetak metara od gola, a zatim uposlio Aleksandra Mitrovića.

Bez previše razmišljanja, Mitar je loptu poslao u bliži ugao, za dupliranje prednosti Srbije i svoj 50. gol u reprezentativnom dresu. Čestitamo, Aleksandre Mitroviću, rekorderu srpskog fudbala. Pogledajte kako je zatresao mrežu:

Norveška - Srbija 0:2, Mitrović
Izvor: YouTube/Arena sport TV