Fudbal

KRISTIJANO NAPRAVIO SKANDAL, O OVOM POTEZU BRUJI CELA EVROPA: Izgubio sa Portugalom, pa uradio isto kao u Beogradu! FOTO

Autor Nikola Lalović

Kristijano Ronaldo jednostavno nije mogao da se iskontroliše nakon poraza svog tima od Španije.

Izvor: Profimedia/Gonçalo Delgado/Global Imagens/Sipa

Kristijano Ronaldo je ponovo izgubio u finišu meča i opet je napravio isti skandal kao u Beogradu! Kada je Portugal 27. marta 2021. godine gostovao u Beogradu Kristijano Ronaldo frustriran zbog odluke sudija da ne priznaju gol "selesau" u poslednjim momentima utakmice izašao je sa meča pre kraja i bacio kapitensku traku na zemlju. 

Godinu i po dana kasnije uradio je nešto slično! Portugal je posle poraza od Španije ostao bez fajnal fora Lige Nacija pošto su Španci u Bragi golom Alvara Morate u 88. minutu pobedili sa 1:0. Bio je Portugalcima dovoljan i bod za prolazak dalje, ali nisu ga osvojili! 

To je žestoko iznerviralo Kristijana, koji je po završetku meča, kao i u Beogradu, bacio svoju kapitensku traku! Pogledajte kako je to izgledalo na "Marakani": 

Uradio je nešto slično emotivni Portugalac i na Evropskom prvenstvu. Kada je njegov tim ispao od Belgije u osmini finala i tako ostao bez titule najbolji fudbaler u istoriji ove zemlje je takođe bacio traku i besno izašao sa terena.