Ne ide im

RIVAL SRBIJE NA MUNDIJALU SE RASPADA: Prvo ih razbio UZBEKISTAN, sad opet dobili šamar od tima iz Azije!

Autor Nikola Lalović

Kamerun pred Svetsko prvenstvo izgleda jako loše na terenu, a to bi za Srbiju mogle da budu dobre vesti.

Izvor: Profimedia

Nastavljaju se očajne igre ekipe Kameruna pred Svetsko prvenstvo! Nakon što je afrička selekcija dovela dva velika pojačanja u svoj tim izgubili su od nejakog Uzbekistana sa 2:0, a sada ih je jedan pogodak Son Hjong-Mina matirao u meču sa Južnom Korejom. 

Ekipa Rigoberta Songa je tako nastavila seriju loših igara nakon Kupa nacija na kome su na domaćem terenu završili kao trećeplasirani. 

Najveću šansu da donese bar remi svom timu imao je nekadašnji napadač Partizana Leandre Tavamba koji je ušao u 69. minutu umesto Vinsenta Abubakara. On je u zaostavnom vremenu imao veliku priliku, ali golman Kim je uspeo da odbrani njeov udarac.

Raniji pokušaji Brajana Mbeuma, Olivijea Nčama, Martina Hongle i Pjera Kundea nisu našli put do mreže, pa je tako Kamerun koji na Svetskom prvenstvu igra u grupi sa Srbijom u dva pripremna meča pred Katar ostao bez postignutog gola i sa dva poraza.

Sada im sledi prijateljski meč sa Jamajkom 9. novembra, a onda u Kataru prvo igraju sa Švajcarskom, pa sa Srbijom i na kraju sa Brazilom.