Problemi...

VANREDNA SEDNICA, OSTAVKA PREDSEDNIKA I NOVE PROMENE ZA OFK BEOGRAD: Prvi čovek otišao, komisija vodi klub!

Autor Dušan Ninković

Velikan jugoslovenskog fudbala nalazi se u izuzetno teškoj situaciji.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Nakon nekoliko burnih dana na Karaburmi, prvi čovek OFK Beograda napustio je klub! Dosadašnji predsednik Dejan Vuksanović podneo je ostavku na tu funkciju, a tokom višečasovne vanredne sednice oprostio se od kluba. Tom prilikom priznao je da nije uspeo da ispuni obećanja data kada je preuzeo funkciju, pa će velikan sa Karaburme sada morati da krene sa novog početka.

Podsećamo, prethodnih dana prvo su stizale optužbe navijača na račun klupskih čelnika, a zatim i reakcija samog kluba koji je prokomentarisao to saoptenje. Kao jedno od rešenja pominjao se Duško Tošić, u kojem su navijači videli čoveka spremnog da se uhvati u koštac sa problemima i okupljanjem bivših igrača oko sebe spasi klub u kojem je svojevremeno igrao.

Na kraju, u priču oko spasa OFK Beograda uključili su se i navijači ostalih klubova, ali i Crvena zvezda koja je finansijski pomogla velikana jugoslovenskog fudbala. Ipak, u klubu i dalje ima brojnih problema, a sa njima će se u narednom periodu suočiti tročlana komisija koja je privremeno voditi OFK Beograd.

Klubom će u narednom periodu upravljati tročlana komisija, na čelu sa Stevanom Višnjićem, dosadašnjim predsednikom Nadzornog odbora, navodi se u Instagram objavi na zvaničnoj stranici kluba.

Tagovi