SNIMAK!

OVAKO JE PARTIZAN ISPAO IZ KUPA: Crno-beli promašili ČETIRI penala, mladi golman začarao mrežu - pogledajte! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Partizan se neće boriti za trofej u Kupu Srbije ove sezone jer su već eliminisani iz takmičenja.

Izvor: Youtube/Arena Sport TV/printscreen

Fudbaleri Partizana šokirali su svoje navijače - već na prvoj prepreci u Kupu Srbije završili su učešće. Igrači Gordana Petrića eliminisani su od Radničkog iz Sremske Mitrovice nakon lošijeg izvođenja penala, a zanimljivo je da su crno-beli promašili svaki od četiri šuta sa bele tačke. Zvuči gotovo neverovatno, ali desilo se danas ekipi koja je osam godina uzastopno igrala finale Kupa Srbije!

Prvo je udarac Rikarda Gomeša zaustavio Mihajlo Dragičević (22), koji je odlično pročitao nameru najboljeg strelca Partizana. Neprecizan je bio i Aleksandar Živković koji je pogodio prečku, a zatim je još jedan defanzivac namestio loptu na 11 metara. Kapiten Slobodan Urošević šutirao je pored gola iako je uspeo da prevari Dragičevića.

Kao da je mladi čuvar mreže začarao gol na stadionu u Sremskoj Mitrovici! Njegovi saigrači uspeli su da pogode u prve dve serije, a poslednju priliku da navijačima Partizana produži nadu imao je Patrik Andrade. Još jedan iskusan fudbaler nije imao rešenje za mladog golmana koji je uspeo da odbrani i njegov udarac. Pogledajte čitavu seriju:

Radnički SM - Partizan, penali
Izvor: YouTube/Arena sport TV