Užas!

OVO NIKAD NISTE VIDELI - NAJGORA FRIZURA FUDBALERA U ISTORIJI: Saigrači uništili kosu mladog napadača! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Nadamo se da će posle ovoga obrijati glavu.

Izvor: Twitter/SC_ESPN/printscreen

Brojni fudbalski klubovi i reprezentacije imaju ritual koji novajlije prolaze. Negde mora da se peva, negde starije kolege smisle kroz kakav izazov mora da prođe pojačanje, a negde mladi fudbaler bude ošišan! Takva je praksa u brazilskom velikanu Flamengu, gde je mladi fudbaler ostao bez većeg dela kose pre nego što je debitovao za prvi tim.

Verton (19) je u svlačionici seniorske ekipe ovog kluba ošišan na veoma specifičan način, kao da je počeo da ćelavi. Kosa je ostavljena sa strane, dok je sredinom "proterana" mašinica koja mu je obrijala glavu. Tako smo dobili jednu od najsmešnijih frizura u istoriji fudbala, a nadamo se da će mladi fudbaler u narednim danima skinuti i ostatak kose. Pa da raste postepeno, zajedno... Pogledajte kako je izgledao nakon šišanja:

Inače, ovo je bio proces inicijacije, nakon što je mladi ofanzivac prvi put priključen seniorskom timu za meč. Veliki talenat Flamenga pozvan je u prvi tim pred prvenstveni meč sa Fortalezom, a njegovi iskusniji saigrači rešili su da se zabave.

Tagovi