Fudbal

Spremi se za svetsko: Šta MORA da ima TV na kojem ćete gledati Svetsko prvenstvo u fudbalu

Izvor Promo

Hisense televizori sa sportskim režimom na akciji!

Izvor: Promo

Još samo dva meseca dele nas od najiščekivanijeg sportskog događaja godine: FIFA Svetskog prvenstva u fudbalu 2022. Kao i mnogo puta do sada, prijatelji, pa čak cele porodice okupiće se da zajedno uživaju u igri i bodre našu reprezentaciju. Za sve one koji će utakmice pratiti preko malih ekrana, a znamo da ih je u Srbiji zaista mnogo, donosimo preporuku za funkciju koja gledanje Svetskog prvenstva putem TV-a podiže na potpuno novi nivo. U pitanju je poseban sportski režim koji iskustvo gledanja čini još boljim.

Praćenje sporta na TV-u je popularna zabava, ali neki televizori tu brzu akciju mogu da isprate bolje od drugih. Imajući to u vidu, Hisense je organizovao specijalnu akciju „Spremi se za svetsko!“ na kojoj se ULED televizori nalaze na fantastičnom popustu i koja traje do kraja oktobra. U pitanju su modeli U7 i U8, namenski napravljeni za ljubitelje sporta, sa ugrađenom specijalnom funkcijom Sports Mode koja optimizuje kvalitet slike kako bi odgovarao onome što gledate. Hisense televizori se ovim režimom fokusiraju na izvedbe na terenu baš kao i sami igrači. Kada se odabere ova funkcija, uređaj poboljšava horizontalno kretanje na ekranu a rezultat je slika koja omogućava gledaocima da uživaju u manje podrhtavanja, što je česta pojava kod starijih televizora lošijeg kvaliteta.

Pokreti sportista i kretanje lopte su brzi, pa će iskusniji obožavaoci, bez odgovarajućeg režima, primetiti blago zamućenje slike dok pikseli televizora pokušavaju da održe korak sa akcijom i igračima koji trče po terenu. Pomenuta funkcija omogućava da se brzina osvežavanja ekrana prilagodi tako da odgovara brzini akcije na terenu.

Kada igrač šutira loptu ili trči kako bi je uzeo protivniku, pazite na logotipe na dresovima, kao i na pozadinu i reklame. Ovo je odličan test da vidite koliko dobro funkcioniše sportski režim. Bez njega ili kada gledate običan TV, gotovo je nemoguće razaznati detalje na dresu i jednako je teško pročitati natpise u pozadini. Ali sa ovom funkcijom (koji se naziva i fudbalskim režimom) i pomenutim optimizovanim horizontalnim kretanjem, taj detalj je sada odjednom oštriji i jasniji.

Tu se, međutim, priča ne završava, budući da postoji Dolby Atmos na ULED TV uređajima koji donosi vrhunsko audio iskustvo u vaš dom i čini da se osećate doslovno kao da ste na stadionu. Zvuk koji se kreće je jedno od najvećih unapređenja u odnosu na stereo, pa čak i suraund sistem. Osetićete kao da ste u središtu akcije kada zvuci ljudi, mesta i muzike ožive uz realizam koji oduzima dah. Sveobuhvatni zvuk donosi bogatije, živopisno iskustvo koje vas stavlja u centar zbivanja.

ULED tehnologija pomera granice kvaliteta slike na više nivoa i donosi vam autentične boje, briljantan kontrast, jasno prikazano kretanje i oštre detalje. Hisense 4K rešenje ne samo da vam dozvoljava da vidite više detalja u 3840x2160 rezoluciji, već i da gledate živopisan lokalni sadržaj i 4K striming.

Zahvaljujući ovoj specijalnoj tehnologiji zaista ćete dovesti fudbalske zvezde u vašu dnevnu sobu. Na momente ćete se sigurno zapitati da li se utakmice igraju na stadionu ili na vašem tepihu. Slobodno možete da zaboravite na dosadašnje slike na TV ekranima i spremite se za erupciju neviđenih boja koje donosi Quantum Dot Colour, a koje u potpunosti menjaju dosadašnji doživljaj gledanja, ali i navijanja.

Jednom kada se naviknete na sportski režim i sve prednosti Hisense televizora, teško da ćete poželeti nešto drugo. Zahvaljujući njima ukupan kvalitet slike televizora dostiže neverovatan nivo, a imaju ga Hisense modeli iz kategorija U7 i U8, koje možete kupiti po specijalnim akcijskim cenama. Za više informacija, posetite Hisense sajt.