Uh...

HRVATSKI TRENER IZVEO SRBE NA TEREN, PA NAPAO SUDIJU: Psovao arbitra i pretio mu, jedva su ga izbacili sa terena! VIDEO

Autor Nikola Lalović

Hrvatski stručnjak Ivan Jurić napravio je skandal na meču Torina i Napolija sa koga je isključen.

Izvor: Tweet/Nikola

Hrvatski trener Ivan Jurić totalno je izgubio živce tokom utakmice osmog kola Serije A sa Napolijem. Napolitanci su taj meč dobili sa 3:1, a u jednom momentu hrvatski stručnjak je krenuo da se fizički obračuna sa četvrtim sudijom meča. 

Jurić se zaleteo prema četvrtom sudiji kome je pretio i uz to su se mogle videti i brojne psovke upućene ka arbitru. Prvi sudija Luka Masimi ga je prvo upozorio, a onda je Jurić dodatno ušao u teren i krenuo da se objašnjava svoje viđenje situacije zbog koje je pobesneo. 

To nije hteo da trpi Masimi i pokazao je crveni karton Juriću i tako ga naterao da napusti meč, pa su "bikovi" morali da završe utakmicu pod vođstvom Jurićevog asistenta Manuelea Kakićije. Pogledajte kako je izgledao ovaj incident:

Tri srpska igrača su nastupila na ovom meču i to svi za "bikove". Vanja Milinković-Savić je bio na golu svih 90 minuta, Saša Lukić je igrao ceo meč, a Nemanja Radonjić je ušao na teren u 69. minutu. 

Ivan Jurić je početkom sezone bio u sukobu sa Sašom Lukićem, reprezentaticem Srbije koji je želeo da napusti Torino. Centralni vezista iz Šapca je na kraju ipak ostao u klubu, javno se izvinio za svoje postupke i sada je redovan u startnoj postavi ekipe.