VIDEO

PARTIZAN PREDSTAVIO NOVOG SPONZORA U HUMSKOJ: "Dobra energija i partnerstvo za duga prijateljstva" (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

Crno-beli su u Humskoj u subotu predstavili novu sponzorsku saradnju.

Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

Pre zvanične konferencije kojom je najavljena utakmica 13. kola Mocart Bet Super Lige Srbije, FK Partizan – FK Vojvodina, predstavnici medija su u prostorijama crno-belih imali priliku da uživaju u jutarnjoj kafi i ujedno se upoznaju sa uspesima i vizijom novog sponzora FK Partizan - ugostiteljskog lanca "Kafeterija" koji posluje u Srbiji i Crnoj Gori, u lokalima koji se nalaze u Beogradu, Novom Sadu, Vrnjačkoj Banji i Porto Montenegru u Tivtu.

"Dobra energija i pravi partnerski odnosi stvaraju duga prijateljstva. Takav je slučaj sa FK Partizan i 'Kafeterija', najvećim ugostiteljskim lancem za prodaju proizvoda od kafe u istočnoj Evropi", saopšteno je.

Predstavnicima medija su se obratili direktor marketinga FK Partizan Dragan Velanac i suvlasnik ”Kafeterije” Marko Vukomanović. "Kao jedna od vodećih kompanija u našoj zemlji, 'Kafeterija' brine o zajednici, pomaže rast i razvoj brojnih talentovanih pojedinaca i ulaže u sport. Tako će, za još budnije navijanje, 'Kafeterija' od ove godine biti ponosni sponzor FK Partizan",, poručeno je sa konferencije za novinare.

Dragan Velanac Kafeterija
Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd