Hit!

SPEKTAKL - MURINJO U SVOM NAJBOLJEM IZDANJU: Derbi gledao na parkingu, pobedio svoje, pa se smejao u kameru! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Portugalski trener omiljen je među navijačima i zbog ovakvih stvari.

Izvor: Twitter/Iconic_Mourinho/printscreen

Spektakularan meč odigrali su u 8. kolu Serija A Inter i Roma, a "Vučica" je i bez komandanta stigla do pobede koja bi mogla mnogo da znači u nastavku sezone. Zbog crvenog kartona dobijenog u prethodnoj rundi Žoze Murinjo nije mogao da vodi svoju ekipu, a on je doneo neobičnu odluku - rešio je da ne dođe na stadion koji mu je nekada bio dom!

Portugalski trener svojevremeno je osvojio "tripletu" sa Interom, a sada nije bio ni na tribinama dok je njegova Roma pobeđivala Inter i stvarala mu nove probleme. Umesto toga, Žoze Murinjo je na parkingu odgledao meč zajedno sa nekoliko članova svog stručnog štaba, a zatim veliku pobedu proslavio jednim širokim osmehom u kameru!

Pišu italijanski mediji da se nakon završene utakmice pojavio i u hodnicima stadiona San Siro, kako bi svojim igračima čestitao na pobedi, a fudbalere Intera - od kojih neke poznaje - pokušao da uteši nakon bolnog poraza koji je došao nakon preokreta. Gol Dimarka iz 30. minuta kojem je kumovala i loša reakcija Patrisija kasnije su "poništili" Dibala u 39. i Smoling u 75. minutu. Ovako je to slavio Žoze:

Romi je ova pobeda bila izuzetno bitna jer se rimski tim sada približio vrhu tabele i trenutno se nalazi u mnogo boljoj poziciji od Intera. Treneru milanskog tima simoneu inzagiju "drma" se klupa na Đuzepe Meaci, jer njegova ekipa već ima zaostatak od osam bodova u odnosu na lidera Napoli. Sa druge strane, Roma je na 5. mestu tabele sa 16 bodova iz osam mečeva.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt