Uživo

MIRKO IVANIĆ VADI ZVEZDU IZ KRIZE: Golčina i 4:0 za crveno-bele u Novom Sadu!

Pratite uz MONDO utakmicu Novosađana i crveno-belih!

Izvor: MN Press

Crvena zvezda oporavila je Mirka Ivanića, a on je poveo ka pobedi protiv Mladosti u Novom Sadu - 4:0! Sjajnim golom sa distance, Ivanić je u 12. minutu "poništio" loše izveden penal Aleksandra Pešića, koji je odbranio najbolji igrač domaćih - Aleksa Milojević. Učinio je Ivanić to na vreme da Beograđani ne upadnu u nervozu na "Karađorđu", Milojević im je "skidao" šanse do poluvremena, a onda je trener gostiju Miloš Milojević uveo u igru Aleksandra Kataija i on je golom za 0:2 i "namazanom" asistencijom za Ivanića za 0:3 dovršio posao i najavio ko će pobediti. Konačan rezultat postavio je Gelor Kanga, udarcem iz penala četiri minuta pre kraja, kada je savladao Milojevića nakon što je golman Novosađana faulirao Stefana Mitrovića u šesnaestercu.

Crvena zvezda je ubedljivom pobedom nagovestila da izlazi iz krize, "vezala" je treći trijumf u Superligi u nizu i u dobrom raspoloženju dočekaće početak evropskog "dvomeča" protiv Ferencvaroša u 3. i 4. kolu Lige Evrope, koja će biti odigrana ove i sledeće nedelje.

Kompletan tok meča pročitajte klikom na "Razvoj događaja"

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
19:03

Pogledajte i Kataijevu asistenciju i Ivanićev drugi gol

Mladost Gat Crvena zvezda
Izvor: YouTube/TV Arena sport

19:03

Ovako je Katai pogodio za 0:2, 20 minuta pre kraja

Aleksandar Katai Mladost Zvezda
Izvor: YouTube/TV Arena sport

18:55

Pogledajte još jednom Ivanićev sjajan gol

Mirko Ivanić gol Mladost Crvena zvezda
Izvor: YouTube/TV Arena sport

18:52

Kraj utakmice - Zvezda je pobedila 4:0!

Crveno-beli savladali su Mladost pogocima dvostrukog strelca Mirka Ivanića, kao i Aleksandra Kataija i Gelora Kange. Aleksandar Pešić nije iskoristio penal na početku meča, ali je Ivanić sjajnim golom to "ispravio" i najavio trijumf Beograđana, koji se i dogodio.

18:51

Istakao se i Borjan!

Kapiten Zvezde "skinuo" je šut Lazara Arsića posle greške Aleksandra Dragovića i sprečio Novosađane da bar ublaže poraz za kraj.

18:48

4:O ZA ZVEZDU - KANGA IZ PENALA!

Gelor Kanga odlično je izveo penal i postavio ubedljivih 4:0 na "Karađorđu" u 87. minutu. Pogodio je iz jedanaesterca koji je iznudio Stefan Mitrović, pobegavši golmanu posle upravo Kanginog dodavanja.

18:45

Mirko Ivanić "overava" pobedu Zvezde!

U 85. minutu Ivanić je iskoristio "namazan" potez Aleksandra Kataija, koji je samo pustio loptu posle kornera da dođe do napadača iz Bačkog Jarka. Odbrana je ostala iznenađena, a Ivanić je rutinski poslao loptu u mrežu za ubedljivih 0:3!

18:31

Zvezda je povela 2:0 - Katai!

Zvezdin "Magiko" odlično je istrčao kontru, El-Fardu Ben ga je proigrao dodavanjem sa desne stative, a Katai je bez problema pogodio nebranjeni gol. U toku je 70. minut.

18:25

Mirnija faza utakmice

U toku je 65. minut i iako ima inicijativu, Crvena zvezda ne uspeva da napravi konkretnu šansu. Da li Mladost može da "zakuva" ovaj meč?

18:12

Ponovo preti Katai!

Lider crveno-belih sada je gađao sa leve ivice kaznenog prostora i za malo promašio suprotnu stativu gola Mladosti. Ostaje 1:0 za Zvezdu u 52. minutu.

18:11

Katai ulazi u igru

Počelo je drugo poluvreme, a Zvezdina "desetka" Aleksandar Katai sada je na terenu, umesto Osmana Bukarija i u prvim minutima imao je šansu - pokušao je glavom.

Takođe, trener Zvezde Milojević poslao je na teren i El-Fardu Bena umesto Aleksandra Pešića

17:55

Poluvreme

Zvezda na pauzi vodi 1:0, sjajnim golom Mirka Ivanića, a golman domaćin Aleksa Milojević najzaslužniji je što prednost Beograđana nije veća.

Izvor: MN Press

17:49

Ponovo brani Milojević!

Napadač Zvezde Stefan Mitrović pokušao je levom, šutirao pod prečku, ali je kapiten Mladosti odbranio i taj šut. Bilo je to u trećem minutu nadoknade prvog dela meča. Zvezda je izvela deveti korner, a sudija je posle toga odsvirao poluvreme.

17:44

Snažan udarac Kange - Milojević opet brani

Golman Mladosti je za sada najbolji igrač domaćih. Ovog puta šutirao je Kanga, praktično iz "skraćenog kornera", ali je kapiten Novosađana odbranio. U toku je 42. minut.

Izvor: MN Press

17:32

A ovako je Ivanić pogodio za 0:1!

Sjajan gol ofanzivca Crvene zvezde na stadionu "Karađorđe", gde je ponikao u dresu Vojvodine. Pogledajte kako je u 12. minutu savladao Aleksu Milojevića

Mirko Ivanić gol Mladost Crvena zvezda
Izvor: YouTube/TV Arena sport

17:31

Pogledajte: Penal za Zvezdu i odbrana golmana Mladosti

Zvezda Mladost Gat penal
Izvor: YouTube/TV Arena sport

17:29

Problem za Zvezdu - povreda Milunovića

Štoper Crvene zvezde drugi put se požačlio na bol u nozi i sada je igra zbog toga morala da bude prekinuta. U toku je 28. minut i ne može da nastavi utakmicu. Veoma loša vest za Milojevića pred evropski "dvomeč" protiv Ferencvaroša u Ligi Evrope.

Izvor: MN Press

17:28

Ovako izgleda meč u Novom Sadu

17:21

Ponovo preti Zvezda - Kangva!

Golman Mladosti Aleksa Milojević ponovo se ističe! Odbranio je dobar šut Kingsa Kangve sa oko 10 metara od gola, izbio loptu u korner, a onda je "skinuo" i Ivanićev šut sa distance.

17:14

Zvezda vodi! Sjajan pogodak Mirka Ivanića!

Pešić nije pogodio sa 11 metara, ali Ivanić jeste sa oko 20! Odličan šut ofanzivca crveno-belih za vođstvo Beograđana u 12. minutu utakmice. I ovaj potez je pokazao zašto je toliko falio ekipi prethodnih nedelja, tokom kojih je bio povređen.

17:07

Golman Mladosti brani penal!

Aleksandar Pešić izveo je kazneni udarac, golman domaćih Aleksa Milojević je "pročitao" da će šutirati u njegovu desnu stranu i odbranio šut napadača Zvezde!

U toku je 6. minut.

Izvor: MN Press

17:05

Penal za Zvezdu!

Sudija Aleksandar Živković dosudio je penal za Crvenu zvezdu, nakon što je Mirko Ivanić dobio udarac nakon šuta ka golu Novosađana. Jedanaesterac će izvesti Aleksandar Pešić.

17:00

Meč je počeo!

16:55

Zvezda hoće treću pobedu u nizu

Posle remija protiv Partizana i TSC-a, Crvena zvezda je u prethodna dva kola ostvarila dve pobede - protiv Novog Pazara u gostima (2:1) i protiv Napretka na stadionu "Rajko Mitić" (1:0). Pročitajte raspored Crvene zvezde u oktobru

Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda

16:47

Ovo su sastavi

Mladost Gat: Milojević - Mijić, Kovačević, Tanasijević, Stanković, Maksimović, Jočić, Popović, Dimitrov, Radoman - Vidakov.
Crvena zvezda: Borjan - Eeraković, Milunović, Dragović, Dragović, Rodić - Kangva, Kanga, Ivanić - Bukari, Mitrović - Pešić.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
16:44

Dobro došli u tekstualni prenos

Duel Mladost Gat - Crvena zvezda počinje u 17 časova

Ukratko

  • KRAJ: Mladost GAT - Zvezda 0:4 (0:1)
  • Pešić nije iskoristio penal
  • Milunović se povredio
  • Povratak Superlige posle 2 nedelje
učitaj još +