BRAVO!

TAKO TO RADI MAJSTOR VLAHOVIĆ: Pričali su da je preplaćen, a Dušan je podigao ruku pa ućutkao svoje kritičare! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Posle asistencije za Kostića, Dušan Vlahović je upisao i gol. Nije loše za igrača koji trpi toliko kritika u Juventusu...

Izvor: Streamja.com/Printscreen

Trpeo je Dušan Vlahović kritike u ranoj fazi ove sezone nakon loših partija Juventusa i njegove nemogućnosti da zatrese mrežu, ali srpski golgeter je ove nedelje rešio da svojim kritičarima začepi usta.

Nakon sjajnih partija u dresu Srbije u mečevima Lige nacija, Vlahović se vratio u Juventus da potvrdi kvalitet - posle asistencije za Filipa Kostića, sada je uspeo i da postigne gol protiv Bolonje!

Juventus je protiv Bolonje poveo preko Filipa Kostića kada je proradila "srpska veza". Vlahovićeva asistencija bila je "uvraćanje usluge" za dodavanje koje je on nedavno dobio od Kostića za pogodak protiv Norveške u Oslu u dresu Srbije.

A onda je usledio i pogodak Vlahovića kojim je Juventus nagovestio da će ostvariti pobedu protiv Bolonje. Veston Mekeni je prošao po desnoj strani i uputio centaršut na drugu stativu, a tamo je neumoljiv bio nekadašnji napadač Fiorentine, koji je doveo Juventus u vođstvo od 2:0. Evo kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Ovaj 22-godišnjak je tako stigao do petog gola u Seriji A ove sezone na svom sedmom meču, čime je dodatno potvrdio da brojne kritike na njegov račun baš i nisu imale osnova. Čim je Juventus malo proradio na sredini terena, odmah je i Vlahović sve to iskoristio.