Incident!

HAOS U ALBANIJI - FUDBALER ISPROVOCIRAO CEO STADION: Pobedili u najvećem derbiju, pa "osvojili" teritoriju! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Albanski fudbaler Albano Aleksi iskoristio je pobedu u derbiju za neverovatnu provokaciju protivničkih navijača.

Izvor: YouTube/screenshot/Panorama Sport

Najveća utakmica albanskog fudbala donela je mnogo uzbuđenja na terenu, kako tokom samog meča tako i nakon poslednjeg sudijskog zvižduka. Na stadionu "Air Albanija" Tirana je kao gost upisala pobedu protiv Partizanija (2:0) i zakomplikovala situaciju na vrhu tabele, a njihov fudbaler Albano Aleksi napravio je haos na terenu.

Nakon što su fudbaleri Tirane stigli do pobede on je otišao do navijača od kojih je uzeo ogromnu zastavu, a zatim je doneo na centar terena. Tim potezom simbolično je označio da je teritorija osvojena, a to se uopšte nije dopalo njegovim rivalima. Nakon što je Aleksi sa zastavom stigao na centar igrališta, počelo je koškanje.

Fudbaleri domaćeg tima želeli su da mu otmu zastavu, a ubrzo su se u ove incidente uključili igrači obe ekipe, članovi stručnih štabova i obezbeđenje koje je na kraju smirilo situaciju. Čini se da je u tim trenucima na terenu bilo i nekoliko navijača gostujućeg tima koji nisu pravili veće nerede na terenu. Pogledajte šta se dešavalo.

Nakon nekoliko sekundi na centru terena, fudbaleri Tirane se odneli zastavu ka svojim igračima, gde su nastavili slavlje nakon velike pobede. Veći incidenti su izbegnuti, a pitanje je da li će u nekim narednim mečevima fanatici Partizanija pokušati da se revanširaju za ovakvu provokaciju velikog rivala. Ovo je ceo incident:

Partizani - Tirana, haos
Izvor: Youtube/Panorama Sport
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt