OPA!

ZA ZVEZDU ODIGRAO 5 MEČEVA, A SAD IMA VILU SA BAZENOM! Nekadašnji igrač crveno-belih pokazao fotke, tu su SKUPA auta!

Autor Nemanja Stanojčić

Rašid Sumaila zaradio je dovoljno novca, iako se nije naigrao u Zvezdi.

Izvor: Instagram/sumailarashid

Rašid Sumaila (29) odigrao je samo pet utakmica u dresu Crvene zvezde, a sada se hvali skupim automobilima i vilom sa bazenom. Nekadašnji defanzivac srpskog tima na društvenim mrežama objavljuje fotografije koje su privukle veliku pažnju mnogih, pre svega navijača crveno-belih. On je u klub došao u sezoni 2018/19 i nije se naigrao, mada će ostati upisano da je sa ekipom osvojio titulu. Po završetku te sezone vratio se u Kuvajt i tamo je nastavio karijeri.

Za Zvezdu je upisao pet nastupa. Tri u Superligi (protiv Voždovca, Rada i Spartaka) i dva u Kupu (protiv Dinamo Vranja i TSC-a). Bilo je jasno da posle takve sezone reprezentativac Gane neće ostati na "Marakani", tačnije da njegov ugovor neće biti otkupljen od kluba Kadisija iz Kuvajta. On je potom otišao u Saham (klub iz Omana), a trenutno brani boje Muaithera (Katar). Karijeru je počeo u Gani, igrao je i za čuvene klubove Mamelodi i Asante.

Kada je reprezentacija u pitanju, za Ganu je debitovao 2012. godine. Igrao je i na Svetskom prvenstvu 2014. godine i bio je na klupi u remiju protiv Nemačke (2:2) koji navijači tamošnjeg nacionalnog tima i dan danas pamte. Očigledno je da je u karijeri zaradio dovoljno novca, pošto se ne libi da na Instagramu okači neku od fotografija ispred automobila ili bazena. Pogledajte i kako sve to izgleda: