U pravu su ili ne?

MORATE DA LIŠITE TADIĆA OVE BEDE! I legenda kluba OŠTRO napala Dušana - "Ovo deluje SRAMOTNO!"

Autor Nikola Lalović

Dušan Tadić je pod udarom velikih kritika u Holandiji zbog svojih igara u poslednje vreme.

Izvor: Profimedia

Ajaks je doživeo pravi brodolom u Ligi šampiona pošto je velikan iz Amsterdama razbijen na svom terenu! Napoli ih je pobedio 6:1 i naneo im jedan od najtežih poraza u istoriji, a neke od legendi kluba su za to optužiule kapitena Dušana Tadića.

Nije "desetka" Ajaksa imala dobar meč, isključen je u 73. minutu i biće suspendovan za narednu utakmicu, a Rafael van der Vart je odmah posle utakmice javno kritikovao srpskog fudbalera.

"Tadić je potpuno van forme. Imam poštovanje za njegovu karijeru, ali nekada dođe vreme kada morate da ga izvedete sa terena. Morate da ga lišite ove bede, pa čak i navijači hoće da se to desi. Samo Alfred Šruder ne misli o tome", rekao je on. 

Od početka sezone Ajaks nije u dobroj formi, a Van der Vart nije prvi poznati fudbaler koji je za to optužio Tadića. Vesli Snajder je nedavno rekao nešto slično.

"Tadićeva forma polako deluje sramotno... Kao da je potpuno van forme. U ovom trenutku morate da mu prekratite muke i stavite ga na klupu. Kapiten je tima, ali može da bude i kapiten tima tako što će dati i drugim igračima šansu", rekao je Vesli Snajder koji smatra da "već neko vreme Tadić nije svoj".