Bravo

DUŠAN VLAHOVIĆ SRUŠIO DŽELATA CRVENE ZVEZDE! Srbin dočekao VELIKOG majstora - pogledajte kako mu je namestio gol!

Autor Mladen Šolak

Juventus pobedio Makabi Haifu 3:1, a Dušan Vlahović i Anhel Di Marija ulepšali taj trijumf sjajnom kombinacijom.

Izvor: Profimedia

Juventus je pobedio Makabi Haifu u Ligi šampiona 3:1, zahvaljujući i golu srpskog centarfora Dušana Vlahovića, uz koga je dva pogotka dao francuski vezista Adrijan Rabio. Naš golgeter je u 50. minutu iskoristio maestralnu asistenciju Anhela Di Marije (34), koji je jednim potezom pokazao kakav je majstor. Uživajte u asistenciji Argentinca i egzekuciji Srbina:

Dušan Vlahović Anhel Di Marija
Izvor: YouTube/TV Arena sport

Spletom različitih okolnosti, Vlahović nije uspeo da se uigra sa Di Marijom od njegovog dolaska ovog leta iz Pari Sen Žermena. Argentinac i Srbin su na početku sezone raspalili maštu navijačima, a onda se Di Marija povredio, potom je dobio i crveni karton i zbog svega toga propustio niz utakmica u kojima se "Stara dama" mučila na svaki način. A ove srede je još jednom dokazano da njih dvojica čine paklen tandem.

S obzirom na to da je drugo krilo Juventusa, naš Filip Kostić, takođe u odličnom ritmu, trener Maks Alegri našao je način da sva trojica budu na terenu u isto vreme. Protiv Izraelaca je Vlahović bio najistureniji, Kostić je bio levo, Di Marija desno i Juve je sa njima na čelu prvi put ove sezone "vezao" pobede u svim takmičenja. Prošlog vikenda su Dušan i Filip doneli trijumf protiv Bolonje (3:0), a sada je konačno došao mir i u Ligi šampiona. A sve to pred veliki derbi protiv Milana, za tri dana na San Siru.

Juve se ovim trijumfom vratio u trku za plasman u nokaut fazu Lige šampiona, jer je posle dva startna poraza osvojio prve bodove u najjačem takmičenju. Na čelu tabele Grupe H su i dalje PSŽ i Benfika, koji su u sredu odigrali nerešeno. Na začelju tabele je Makabi Haifa, koji je u baražu za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona eliminisao Crvenu zvezdu.

  • Lajpcig - Seltik 3:1 (1:0)
  • Salcburg - Dinamo 1:0 (0:0)
  • Benfika - PSŽ 1:1 (1:1)
  • Čelsi - Milan 3:0 (1:0)
  • Juventus - Makabi 3:1 (1:0)
  • Mančester siti - Kopenhagen 5:0 (3:0)
  • Real Madrid - Šahtjor 2:1 (2:1)
  • Sevilja - Borusija Dortmund 1:4 (0:3)