MUKE

ZVEZDA U VELIKOM PROBLEMU PRED KLJUČNI EVROPSKI MEČ - POVREDIO SE VAŽAN IGRAČ! Milojević na mukama, traži HITNO rešenje!

Autor Nemanja Stanojčić

Osman Bukari se povredio i izgleda da neće moći da igra protiv mađarskog kluba.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Crvena zvezda je u velikom problemu, Osman Bukari se povredio pred ključni evropski meč. Neće srpski tim moći da računa na jednog od najvažnijih igača za meč sa Ferencvarošem. Prema pisanju "Sportskog žurnala" on neće biti u konkurenciji za meč na "Marakani" koji se igra večeras (18.45 časova). To je težak udarac za Miloša Milojevića i ekipu.

Nije poznato šta je tačno u pitanju, ali će trener crveno-belih morati da pronađe alternativno rešenje. "Bukari je povređen i neće igrati, najbrži igrač i najbolji strelac ekipe je van tima. Stručni štab mora da nađe zamenu, tri su kandidata, Ibrahim Mustava, Ben, a tu je i Stefan Mitrović. Nemanja Milunović se takođe muči sa povredom i najverovatnije neće igrati. Što znači da će uz Dragovića štoper biti Eraković, a desni bek Gobeljić", navodi se u tekstu.

Svi u Zvezdi su svesni da su dueli sa mađarskim predstavnikom najvažniji za povratka u borbu za evropsko proleće. Uvereni su da će se dobro pokazati. "Čeka nas meč za hvatanje priključka, jedva čekamo. Ova grupa tek treba da upozna Zvezdu u pravom našem obliku i pravom našem stanju. Ubeđen sam da će ostale tri ekipe tek videti kakav smo tim. Pozitivno gledam na sve što se dešava, vidim veliki napredak u odnosu na prethodni period. Siguran sam da će se to videti", poručio je Mirko Ivanić u najavi meča.