PONOVO?

VLAHOVIĆ DAO GOL, TRENER GA PONOVO KRITIKUJE! Alegri nezadovoljan: "Ne može to tako"

Autor Nemanja Stanojčić

Uprkos golovima i dobroj igri, šef struke "Stare dame" ima šta da zameri srpskom napadaču.

Izvor: Profimedia / Giuliano Marchisciano / Insidefoto/Sipa USA

Dušan Vlahović opet je na meti kritika Masimilijana Alegrija. Čak i kada odigra dobru partiju i postigne gol, šef struke Juventusa pronađe neku zamerku. Tako je bilo i posle pobede protiv Makabija iz Haife u Ligi šampiona (3:1). Srpski reprezentativac u tom meču je postigao gol, dok mu je drugi pogodak poništen zbog ofsajda. Uz to je igru napustio u 73. minutu. Sa klupe je ispratio završnicu meča i treći pogodak svog tima kojim je "overen" trijumf.

Iako je pokazao da podiže formu i da vraća golgeterski ritam, Italijan nije zadovoljan. "Dobro se snašao. Tehnički gledano, odigrao je najbolji meč. Međutim, morao je da postigne još neki gol. Ne može iz četiri dobre prilike samo jednom da zatrese mrežu", rekao je Alegri posle meča. Tako se po ko zna koji put ove sezone zamerio navijačima kluba iz Torina koji su u više navrata istakli nezadovoljstvo i tražili da na klupu dođe neko ko će igrati lepši i napadački fudbal.

Zbog njegovog defanzivnog stila igre i forsiranja nekih drugih ideja Srbin nema toliko prilika za gol. Zato se priča i o otkazu za Alegrija, mada će u tom slučaju morati da mu isplate ogromnu svotu novca. Da stvari budu još gore za njega, Vlahović je pre nekoliko dana u pobedi protiv Bolonje (3:0) dao gol i asistirao je Filipu Kostiću za pogodak.