PODRŠKA

"ZELENA ČUDOVIŠTA" DOLAZE U BEOGRAD! Biće i oni na Marakani - 25 autobusa stiže iz Mađarske!

Autor Nemanja Stanojčić

Navijači Ferencvaroša stižu u Srbiju.

Izvor: Profimedia

Crvena zvezda igra protiv Ferencvaroša ključne mečeve u Ligi Evrope, a na stadionu neće biti samo srpskih navijača. Stižu i pristalice mađarskog predstavnika i to u 25 autobusa! Neposredno pre podneva su bili na granici sa Srbijom i tada je objavljena fotografija i poruka da stižu.

Tada su napisali "da će oko četiri sata čekati na granici i da dolaze u 25 velikih, krcatih, autobusa na meč". Nije poznat tačan broj navijača koji će biti na stadionu, ali je jasno da će ih biti u dovoljnom broju. Inače, njihov nadimak je "Zelena čudovišta". Tako da će i oni biti na jednom delu tribina, verovatno između Južne i Istočne tribine. Ovaj meč je od znatno veće važnosti za crveno-bele, pošto zbog dva prethodna poraza moraju da pobede i uhvate priljučak za ostalim timovima.

Miloš Milojević uoči ovog meča ima kadrovske probleme, Osman Bukari je povređen, a male su šanse i da će Nemanja Milunović biti u timu. To znači da će najverovatnije Ibrahim Mustafa zameniti Bukarija, dok će pored Dragovića u štoperskom tandemu biti Strahinja Eraković, a na poziciji desnog beka igraće verovatno Marko Gobeljić. Meč počinje od 18.45 časova.