JASNE REČI!

JAVIO SE DEJAN STANKOVIĆ U NOVOM KLUBU: Došao je da spasi Sampdoriju, a navijačima je poslao moćnu poruku! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Dejan Stanković nakon odlaska iz Crvene zvezde ranije ove sezone ima novi posao i to vrlo izazovan.

Izvor: Instagram/sampdoria/printscreen

Donedavni trener Crvene zvezde Dejan Stanković i zvanično je stupio na novi zadatak! Nekadašnji fudbaler Lacija i Intera vratio se u Italiju, zemlju u kojoj je napravio neverovatnu igračku karijeru, pošto je preuzeo Sampdoriju i postao novi šef stručnog štaba kluba iz Đenove.

Ovaj tim se ozbiljno bori za opstanak, jako loše su započeli sezonu, a Srbinov zadatak biće da preokrene stvar i zadrži ekipu u Seriji A. Sada je Stanković iskoristio priliku i da se prvi put obrati navijačima Sampdorije.

"Samp" se trenutno nalazi na poslednjem mestu Serije A sa samo dva osvojena boda iz prvih osam utakmica i na četiri boda od "sigurne zone". Stanković je dobio ugovor do kraja sezone da pokuša da izvuče ekipu iz teške situacije, a sudeći po njegovim prvim rečima koje je poručio navijačima Sampdorije, on veruje u pozitivan ishod.

"Pozdrav svim navijačima Sampdorije. Ne mogu ništa da obećam, ali ponos, znoj, posvećenost... Daćemo sve od toga. Ostanite uz nas, zajedno možemo da napravimo velike stvari", rekao je Stanković u poruci koju su iz Sampdorije objavili na društvenim mrežama.