POGLEDAJTE

OVAJ GOL ZVEZDE MORATE DA VIDITE! Kanga majstorijom ZAPALIO Marakanu - ovo je repriza Krasnodara! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Neverovatan pogodak Zvezdinog Gabonca na meču protiv Ferencvaroša.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Neverovatna rapsodija Crvene zvezde u Ligi Evrope! Posle startnih poraza od Monaka i Trabzona, ekipa Miloša Milojevića je rešila da sve naplati ekipi Ferencvaroša, pošto su u sjajnom ambijentu stadiona "Rajko Mitić" do vrha napunili mrežu Mađara.

Posle gola Gelora Kange iz penala, a potom i lepih pogodaka Stefana Mitrovića i Aleksandra Kataija, gabonski internacionalac rešio je da svima na "Marakani" priredi reprizu pogotka protiv Krasnodara - bila je to još jedna "bomba" Gelora Kange!

Baš kao pre pet godina, kada je uz pomoć njegovog majstorskog pogotka protiv Krasnodara, Crvena zvezda uspela da se posle godina pauze plasira u grupnu fazu Lige Evrope, slično je Gabonac uradio i sada.

Igrao se 60. minut, na semaforu je već bilo 3:0, kada je Kanga prihvatio lopta sa velike distance, iskosa sa leve strane, a onda rešio da "raspali" po lopti. Malo je reći da golman Ferencvaroša Deneš Dibus nije mogao nikako da zaustavi taj udarac, koji je izazvao erupciju oduševljenja među navijačima Zvezde.

Pogledajte kako je Kanga postigao fenomenalan pogodak protiv Ferencvaroša:

Zvezda - Ferencvaroš 4:0, Kanga
Izvor: YouTube/Arena sport TV